smartphonehoesjes
Lifestyle

Chill weekend voor Kerst ~ cadeautjes van Smartphonehoesjes.nl

smartphonehoesjes

smartphonehoesjes

smartphonehoesjes

smartphonehoesjes

smartphonehoesjes

Chill weekend

Vorig weekend hadden we sneeuw, dit weekend was het stil buiten. Niet veel wind, winters koud en droog. Lekker weer om naar buiten te gaan maar ook zalig weer om binnen te blijven. De zaterdag stond in het teken van boodschappen doen, het huis opruimen, schoonmaken en nog een paar laatste puntjes op de i met betrekking tot de Kerstversiering. Overdaad schaad, jullie weten dat dat mijn ding niet is, al heb ik voor mijn doen nog best wat staan 😉

Kerstdiner

Gisteravond had ik mijn eerste Kerstdiner van dit jaar en deze was niet met collega’s of met familie maar met een groep moeders van school. De moeder van een vriendje van Jack had een prijs gewonnen bij Intratuin. Deze prijs was een Kerstdiner voor 10 personen op locatie, Intratuin Ter Aar. Zij vond het leuk om het een keer anders te doen en niet voor haar familie of vrienden te kiezen maar besloot een groepje moeders van school te vragen. Een gemêleerd gezelschap maar het was super leuk! Tien kakelende kippen bij elkaar aan een super mooi gedekte tafel. Uiteraard gingen de gesprekken aan tafel veel over school maar dat is ook wel weer eens leuk en leerzaam. Zo deel je jouw bevindingen en hoor je hoe andere moeders erin staan, met bepaalde kwesties omgaan en hoe zij sommige dingen oppakken. Ook ik als moeder van drie als iets oudere kinderen weet niet altijd alles 😉

Zondag op de bank en in bed met smartphone en Ipads

Vandaag was een chille zondag thuis. Zo genoten de jongens van lekker hangen op de bank en in bed. Beetje film kijken en spelletjes spelen op hun smartphones en Ipads. Mijn man heeft een Star Wars film met ze gekeken op Netflix, volgende week gaan ze met zijn vieren naar de bioscoop. Ik hou niet zo van dit soort films en rommelde weer wat in huis en in de tuin.
De blauwe regen (dakboom) is voorzien van mooie kerstverlichting (wij hebben echt nog nooit buiten kerstverlichting gehad) en er hangt een zelfgemaakte kerstkrans aan de voordeur (zie mijn Insta foto’s).

Smartphonehoesjes.nl

Het Sinterklaasfeest hebben wij dit jaar voor het eerst overgeslagen. Dit jaar doen wij aan pakjes onder de boom. Omdat ik helemaal niets voor Sinterklaas zo karig vond hebben de jongens wel een paar leuke dingetjes gekregen die ze heel graag wilden hebben. De jongste twee kregen een nieuw hoesje voor hun telefoon en de oudste kreeg nieuwe oortjes en een powerbank. Kleine cadeautjes maar voor hun een groot plezier! Deze spulletjes bestelde ik online bij Smartphonehoesjes.nl
Eenvoudig te bestellen en super snel geleverd! Voor de Kerst staan de volgende items ook nog op ons wensenlijstje, dat zijn voor mij een gepersonaliseerd hoesje met eigen foto en deze VeryFit Smart Band voor mijn wederhelft.

Fotografie Stephanie Koster

** Dit is een gesponsorde post in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Chill weekend voor Kerst ~ cadeautjes van Smartphonehoesjes.nl

  1. Wat leuk, zo’n diner bij Intratuin, ik had er over gelezen.
    En herkenbaar, geen Sinterklaas doen, en dan toch een paar kadoorjes regelen. Soms best lastige keuze, met Sinterklaas of Kerst kadootjes doen nu de kinderen groot zijn. Hier wordt de keuze gevormd door het werk van middelste zoon, de zeeman. Afhankelijk van wanneer hij er is, vieren we iets. We deden nu Sinterkerstennieuw op 17 november.

    1. goed geregeld Jeanette, Sinterkerstennieuw haha…. Dat heb je dan ook weer met oudere kinderen, het werk. Wij gaan kijken hoe dit bevalt, ik heb mijn bedenkingen over de Kerst 😉 maar we gaan het zien.
      Fijne dagen alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *