CHANGING MY LIVINGROOM

Kon het niet laten en ben alvast begonnen met het veranderen van mijn woonkamer van de zomer naar herfst variant. Ben alleen nog op zoek naar de juiste salon- bijzet tafel(s). Kan niet kiezen… alhoewel ik er wel uit ben dat hij zwart moet zijn. Wat vinden jullie van de Madonna foto’s? mijn grote idool uit mijn tienerjaren. Het blijft een icoon deze vrouw! heb gisteren nog een derde foto bij besteld. Denk dat drie lijsten naast elkaar mooier is.
Een fijne week allemaal!

Changing my livingroom for autumn. Still looking for the right coffee table… can’t choose. Already ordered an other Madonna print, think 3 would be better.
Enjoy your week!
pics by me

The Bloomingville tie dye plaid and pillow are for sale at my shop 

7 thoughts on “CHANGING MY LIVINGROOM

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *