Used before category names. Interior

CHANGING MY LIVINGROOM

CHANGING MY LIVINGROOM

Kon het niet laten en ben alvast begonnen met het veranderen van mijn woonkamer van de zomer naar herfst variant. Ben alleen nog op zoek naar de juiste salon- bijzet tafel(s). Kan niet kiezen… alhoewel ik er wel uit ben dat hij zwart moet zijn. Wat vinden jullie van de Madonna foto’s? mijn grote idool uit mijn tienerjaren. Het blijft een icoon deze vrouw! heb gisteren nog een derde foto bij besteld. Denk dat drie lijsten naast elkaar mooier is.
Een fijne week allemaal!

Changing my livingroom for autumn. Still looking for the right coffee table… can’t choose. Already ordered an other Madonna print, think 3 would be better.
Enjoy your week!
pics by me

The Bloomingville tie dye plaid and pillow are for sale at my shop 

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
WANNAHAVES

Leave a reply

Comments

Heerlijk he herfst 🙂 Het ziet er mooi uit! Weet je al welke bijzettafel t wordt? Ik ben zelf fan van de DLM HAY tafeltjes :))

Inderdaad wat een rust, het eerste wat ik dacht.
Leuk dat je nog een lijst hebt besteld, zou mijn voorkeur ook naar uit gaan. 3 lijsten naast elkaar.
Lieve groet,
Henny

Heerlijk weer rommelen in huis. De Madonna foto's zijn prachtig – ja we gaan binnenkort een date prikken! Fem x

Look great, so warm and beautiful, love the Madonna prints so much!!

XX