Photography

by Nord photography

 Mijn eigen by Nord foto’s (genomen in Drenthe bij mijn tante).
Welke zal ik af laten drukken voor in huis?
Foto 1, 2 of 3
Ben benieuwd naar jullie mening.
+ +  + + + + + + + + + + + + +      
My own by Nord photographs (I took them in Drenthe with my aunt).
Which one do you love?
Photo 1, 2 or 3 
I’m curious about your opinion.
Do you like INTERIEUR-COOSJE +
Please join me on Facebook / Twitter / Pinterest or become a member of my blog

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

11 Comments on “by Nord photography

  1. Ík ga ook voor de tweede!! Schaap nr 1 heeft het merk te zichtbaar in z'n oor (wel prachtige foto). Foto twee is gewoon prachtig!! Foto drie is mooi, maar het schaap is net wat bijzonderder. Hij kijkt je ook zo aan 🙂

  2. ligt er maar aan waar je de foto gaat hangen, maar 1 zie ik zo in een gezellige stoere keuken hangen, 3 heerlijk "rustig"in de woonkamer, of slaapkamer….maar 2 is ook heeeeeel geschikt:D……heb je weer niks aan he 😉

    Ben benieuwd!

    Groetjes!
    Lynda

  3. Wat een leuke inspiratie heb je gevonden! Voor mij meteen de eerste, door het mooie contrast in het beeld. Met oormerk en al, geeft niks. De bosfoto is gaaf als muurposter van 2 bij 3 meter of zo (ik zou zeggen doe maar voor mijn kantoor)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *