pepe jeans sneakers1
Fashion

Brand new sneakers!

pepe jeans sneakers1

pepe jeans sneakers

pepe jeans sneakers otto

pepe jeans sneakers

pepe jeans sneakers

Fashionista

Een fashionista wil ik mezelf niet noemen al hou ik wel degelijk de “laatste” mode in de gaten. Ik spot trends snel, niet alleen op woongebied, hoor haar (klinkt redelijk ingenomen, zo ben ik helemaal niet).
Doordat ik veel door de stad naar mijn werk loop, veel online volg en zie en mezelf heb ingeschreven op veel te veel nieuwsbrieven is het soms lastig om niet in de verleiding te komen iets online te bestellen of een winkel in te stappen. Tot nu toe lukt het me de afgelopen paar jaar best goed om niet te veel te kopen (op mode gebied dan, over de kringloop zeg ik nu even niets).
Als ik shop, shop ik met regelmaat tweedehands en probeer ik langer te doen met mijn kleding. Op schoenen gebied ben ik een watje wat dat betreft. Ik denk dat de gemiddelde Nederlandse vrouw zeker wel 15 tot 20 paar schoenen in haar kast heeft staan. Bij mij zijn het er niet meer dan 5.

Hoeveel paar schoenen heeft een vrouw?

Ik kies een paar en daar loop ik op tot dat ze echt niet meer kunnen, hetzij versleten of not done. Mijn derde paar Stan Smidt Adidas sneakers waren er klaar mee laatst en zo moest ik op zoek naar iets anders voor het voorjaar. Zo spotte ik een paar sneakers waar ik op slag verliefd op was alleen de prijs was zorgbarend hoog, deze moest ik laten gaan. Het model van de schoenen liet mij echter niet los, dus ben ik verder gaan zoeken. In de stad kwam ik wel iets tegen maar niet het juiste paar. Online vond ik uiteindelijk deze sneakers van Pepe Jeans, en ja! die moesten het worden.

Sneakers

Vanaf mijn kindertijd loop ik al veel op sneakers, toen nog gympen genoemd. Ik was altijd klein van stuk met kleine voetjes. Damesschoentjes waren niet aan mij besteed, plus ik paste ze niet (vond ik toen best wel erg). Zo liep ik op Nikes en Adidas, zo hip dat ik de afgelopen jaren gewoon weer dezelfde droeg hahaha…
Sneakers en ik gaan dus goed samen. De Sinyu Colors Sneaker van Pepe Jeans (ook een old skool merk al zeg je het mij) bestelde ik online bij OTTO. Ik bestel er vaker en dat bevalt mij zeer goed. De voorraad is altijd goed en je hebt je bestelde artikel(-en) binnen twee dagen in huis.

Combineren

De Sinyu Colors sneaker is er in twee kleuren combinatie’s, een witte- en een zwarte variant. Ik koos voor de zwarte variant omdat ik de laatste jaren genoeg witte sneakers heb gedragen. Het zwart kleurt leuk met het oud groene en cognac bruin. De veters zijn een beetje bergschoen-achtig, een leuk detail al vraag je het mij. Het model heeft veel weg van de dure Balenciaga triple S sneaker maar ziet er niet uit als een goedkope rib-off. De sneaker matcht leuk met een pantalon, spijkerbroek, maar staat ook leuk onder een rok of jurk. Van die laatste twee heb ik ook al vele toffe gespot. Uiteraard laat ik die ook nog snel voorbij komen in een ander blog artikel.

** De speld broche kocht ik laatst in de Kringloop in ons dorp voor een euro. Ik gebruik hem om mijn jas dicht te spelden.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Brand new sneakers!

  1. Sneakers staan lekker sportief en lopen vooral erg lekker. Onmisbaar, wat mij betreft, als je een voornamelijk ‘staande’ baan hebt.
    Ik doe ze ook aan bij een rok of een jurk. Laatst zei een (oudere) mevrouw in de winkel; ” die jurk staat je mooi maar die schoenen vind ik maar niks” 🙂
    Moest er alleen maar om (glim)lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *