Bohemian Chic kids room

Bohemian Chic kids room

bohemian chic kidsroom

MG_2219

MG_2165

MG_2352-430x654

MG_2487-430x654

MG_2526-430x668

MG_2546-430x645

MG_2519-430x647
Op mijn Pinterest account pin ik altijd heel veel kinderkamers. Waarom? Kinderkamers inspireren mij, ik vind heel veel verschillende stijlen leuk. Vooral de kamers waar heel veel aandacht is besteed aan de inrichting en styling. Dan bedoel ik niet de doorsnee kamers die allemaal op elkaar lijken maar de kamers die eruit springen! De kamer van het kindje van fotografe (en styliste) Anna Malmberg trok direct mijn aandacht. Super leuk de combi van vintage, kringloop en nieuw. Deze bohemian chic stijl kan voor jongens en meisjes en is tijdloos.
Voor meer kinderkamer inspiratie klik hier

Op zoek naar interieur spulletjes in deze trend, ga eens kijken bij Cin-in Wonen.

fotobron: Anna Malmberg

3 thoughts on “Bohemian Chic kids room

 • Sarah - Tasting Lifestyle
  juli 18, 2015 at 9:19 pm Beantwoorden

  Supermooie foto’s en inderdaad Pinterest is het ultieme platform om deze leuke foto’s te pinnen. Ik vind kinderkamers steeds leuk om te pinnen!

 • Ab
  juli 27, 2015 at 5:41 am Beantwoorden

  Een top fotograaf ben je, als je zulke foto’s kunt maken. Het antieke staat erg mooi in combinatie met het toch wel chique interieur. Fantastisch gedaan.

 • Sanne
  september 24, 2015 at 5:04 pm Beantwoorden

  Erg mooie foto’s. Ik krijg er gelijk een hoop inspiratie van. Ik heb dan wel nieuwe kindermeubels gekocht voor mijn dochtertje. Maar dit is zo mooi. Ik ga hier echt wel wat ideetjes van uitvoeren in haar kamertje.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>