Kids

Bohemian Chic kids room

bohemian chic kidsroom

MG_2219

MG_2165

MG_2352-430x654

MG_2487-430x654

MG_2526-430x668

MG_2546-430x645

MG_2519-430x647
Op mijn Pinterest account pin ik altijd heel veel kinderkamers. Waarom? Kinderkamers inspireren mij, ik vind heel veel verschillende stijlen leuk. Vooral de kamers waar heel veel aandacht is besteed aan de inrichting en styling. Dan bedoel ik niet de doorsnee kamers die allemaal op elkaar lijken maar de kamers die eruit springen! De kamer van het kindje van fotografe (en styliste) Anna Malmberg trok direct mijn aandacht. Super leuk de combi van vintage, kringloop en nieuw. Deze bohemian chic stijl kan voor jongens en meisjes en is tijdloos.
Voor meer kinderkamer inspiratie klik hier

Op zoek naar interieur spulletjes in deze trend, ga eens kijken bij Cin-in Wonen.

fotobron: Anna Malmberg

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Bohemian Chic kids room

  1. Een top fotograaf ben je, als je zulke foto’s kunt maken. Het antieke staat erg mooi in combinatie met het toch wel chique interieur. Fantastisch gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *