Used before category names. Design

BOEIEN BY PUIK ART

BOEIEN BY PUIK ART
Gisteren ging ik op zoek naar vintage servies. Voor Puik Art mag ik eens in de zoveel tijd een review schrijven over één van hun producten en dit keer was dat het peper en zoutstel Boeien. Mijn idee was een Paastafel te dekken met oud servies en dan het peper- en zoutstel te presenteren. Omdat het vandaag donker weer is en iedereen weet hoe lastig het dan is goede foto’s in huis te maken dacht ik, ik maak ze gewoon in mijn keuken, close-up met mijn mooie “nieuwe” servies. Het tripje naar de Kringloop werd een Lucky one, want ik haalde een mand vol prachtige spullen. Ik verzamelde servies in mijn zo geliefde Deense stijl. Soms zie ik de mevrouw van de kassa denken 😉 Dit gebeurd vaker namelijk … Ook scoorde ik twee zwarte Thonet stoelen met armleuning en gaas zitting (het heeft een andere naam ik weet het, webbing?) nog in perfecte staat. Het servies matcht prachtig met het peper- en zoutstelletje van Puik Art. Ik hou ervan verschillende stijlen te mixen, het vintage met het design. De Paastafel is in mijn hoofd al gedekt. Het enige wat ik nog zoek zijn een paar mooie matchende ontbijtbordjes en een paar leuke DIY versieringen van de kids. De tafel zien jullie vast nog voorbij komen. Voor nu alleen even deze foto’s, die naar mijn idee best mooi geworden zijn 😉

Boeien is een unique peper- en zoutstelletje, gemaakt van mond geblazen glas met kurk, en ontworpen door Ka-Lai Chan. Door het tijdloze model en de natuurlijke materialen prachtig door zijn eenvoud. Door dit eenvoudige design in meerdere verschillende stijlen te combineren. Het kurken dopje is makkelijk te verwijderen, dus makkelijk bij te vullen.

Boeien’ is a particularly beautiful and unique salt and pepper set made of mouth blown glass and cork. The selection of materials (mouth blown glass and cork) ensures for a surprising appearance. Because the cork has a convex bottom, Boeien may slightly tilt. This provides a dynamic and playful feel on the table. Designed by Ka-Lai Chan.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Voorjaar in huis

Leave a reply

Comments

Ja…ik zag je stoelen al op Instagram! Wat een fantastische vondst!!!

Wauw Stephanie, ik ben fan! Wat die mevrouw bij de kassa van de kringloop betreft… Haha, mijn man koopt regelmatig vreselijk foute kitsch beeldjes voor mij i.v.m. zelfgemaakte ansichtkaarten… nou, dan zie je ze ook kijken 😉

Mooi bij elkaar gezocht servies en het peper en zout stelletjes is super!

Oeiii ik spot hele mooie zwart witte bordjes op je foto's! Ben erg benieuwd naar je stoelen, wat een goede vondst. Soms heb je gewoon een goede kringloopdag. Pascale X