Kids

bObles

Deze week zijn wij verrast door een nieuw vriendje in huis, de bObles krokodil. De bObles krokodil werd direct goed ontvangen en de kinderen gingen er meteen mee aan de slag. BObles is therapeutisch speelgoed. Het helpt kinderen een betere motoriek te ontwikkelen op een speelse manier. Het leuke vind ik dat je de kinderen niet hoeft uit te leggen hoe het werkt, ze pakten het meteen zelf al op. Bij de levering krijg je uiteraard wel genoeg informatie. De bObles zijn er verschillende uitvoeringen o.a. een walvis, kip, vis, miereneter,slang en donut. Allen zijn ze even leuk en stylisch (niet onbelangrijk)…

Hoe gebruik je de bObles krokodil?
De krokodil kan gebruikt worden als trap en als je hem omdraait kan je op het schuine vlak lopen en heen en weer wippen. Tevens is hij te gebruiken als zitje of opstapje voor bijvoorbeeld de wasbak. De kleurige, multifunctionele Tumbling Animals van bObles passen perfect in de speelomgeving van kinderen. Het idee achter deze design meubels is dat kinderen ermee kunnen spelen, hun fantasie prikkelen en in het spel hun motoriek verbeteren. De Tumbling Animals zijn in samenwerking met een fysiotherapeut ontwikkeld. Ze hebben, elk op hun eigen manier, positieve invloed op de lichamelijke ontwikkeling van kinderen. Ze zijn op een milieuvriendelijk manier gemaakt van sterk EVA schuim welke speciaal is getest op veiligheid voor kinderen. Het materiaal is zacht en de hoeken zijn rond zodat kinderen zich niet kunnen bezeren tijdens het spelen. Het formaat is 18 x 60 x 24cm, het materiaal: EVA foam (zonder ftalaten, andere weekmakers of giftige stoffen)in de kleuren blauw, jade, paars en roze verkrijgbaar. In onderhoud zijn ze makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Indien erg vies met een lichte zeep.
BObles zijn leuk voor alle leeftijden (tot ongeveer 7 jaar). Voor de motoriek is het het beste om je kinderen er mee te laten gaan spelen vanaf het moment dat ze zo’n beetje gaan kruipen, staan en lopen.Voor iets grotere kinderen, zoals die van mij is het een aanrader om uit te breiden. Met twee kunnen ze stapelen zodat het een (gym)bok wordt of stelt lopen. Ook in combinatie met één van de andere dieren kun je leuke speel toestellen maken.

Ben ook enthousiast geworden en wil je ook een BObles vriendje in huis kijk dan eens op deze site diss-id

The kids are having a new play toy. It’s the bObles crocodile. BObles Tumbling animals are developing children’s motor skills.
The tumbling furniture is based on simple geometrically forms – cut in the shape of animals. Your child is able to tumble, roll, balance, seesaw, rock, jump and gain bodily experience, which can serve as the foundation for further motor development. The tumbling animals have a playing function while simultaneously functioning as furniture. The tumbling animals are suitable for children between the ages of 1 and 7 years and available in different animals and objects.

pics by me

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “bObles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *