Kids

bObles Tumbling Time

Vanmiddag zijn we in Amsterdam geweest bij het BObles Tumbling Event. Het Tumbling Event werd gehouden op het terrein van de Westergasfabriek en de kids mochten mee (hoe leuk!). BObles is het mooie fysiotherapeutisch speelgoed waar ik pas ook een blog over geschreven heb. Tijdens dit event waar ik voor uitgenodigd was door Ris en Anouk van Diss i.d. kregen wij een duidelijke uitleg en presentatie over alle producten door de eigenaresse en bedenkster van BObles zelf, Bolette Blaedel en haar collega. De kinderen en ik hebben genoten van de heerlijke middag, alles testen was een feestje. Het feit dat er Engels gesproken werd maakte niet uit, ze snapte alles, dat zijn kinderen. De BObles producten zijn te leuk en dragen bij aan een goede motorieke ontwikkeling bij kinderen maar ze zijn ook heel bruikbaar voor volwassenen. Ik zit er zelfs over na te denken om een een Bobles slang (kruk) + vis (verhoger) aan te schaffen om achter mijn bureau te gebruiken i.p.v. een stoel. Door op de kruk te zitten (die licht wiebelt) verhoogt het je concentratie. Onderbewust wiebel je en daardoor heb je geen behoefte meer op een andere manier te bewegen. Concentreren op één punt kunnen de meeste mensen niet heel erg lang, de één kan dit echter langer dan de ander. Mijn spanningsboog is nooit heel erg hoog. Dus voor mij is dit een uitkomst en voor mijn kinderen zou het ook heel prettig zijn op school. In Kopenhagen zijn er momenteel een aantal scholen die de BObles krukjes gebruiken, met resultaat. Buiten het feit dat de Bobles producten stylisch verantwoord zijn in een interieur (hier zijn ze ook op ontworpen, inspiratiebron voor Bolette was de dierentuin) zijn alle producten per stuk functioneel. De donuts zie ik al schitteren als stoeltjes / zitjes bij de t.v. Beer zou heel graag de olifant willen hebben omdat je daar hele behendige spring oefeningen mee kan doen.
Anouk en Rins bedankt voor jullie uitnodiging en gezellige en leerzame middag!

Today we were invited by Diss i.d. for a BObles Tumbling Time Business Event. We tested all the functional products and and received a clear explanation and presentation of all the beautiful products. I thank Bolette, her lovely colleague, Ris and Anouk of Diss i.d. for the nice educational noon we had in Amsterdam.

pics by me

Ben jij ook geïnteresseerd in een product van BObles kijk eens op de site van Diss i.d. voor de verkoop adressen.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “bObles Tumbling Time

  1. Aan de foto's te zien was het inderdaad erg leuk. Mijn dochter gebruikt een tangle op school. Vinden veel kinderen prettig om tijdens het luisteren bijvoorbeeld mee te 'spelen". Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *