blog inspiration

blog inspiration

Ken je dat… je zoekt iets op internet. Je kijkt hier even op, je kijkt daar even op. Op die site klik je weer door op iets anders en zo kom je overal. Internet is een groot fenomeen.
Zo kwam ik ook op de blog van NU-interieur ontwerp. Een leuke, trendy blog, de naam zegt het al over interieur en ontwerp … just my style!
De foto’s hierboven hebben mij op nieuwe ideeën gebracht betreffende onze woonkamer. Al zolang wij in dit huis wonen, en dat is nu 8 jaar, heb ik alle meubels al aan alle kanten van de kamer gehad. Het heeft nog nooit helemaal naar mijn zin gestaan. Meubels op maat laten maken kan een alternatief bieden. En waarschijnlijk voor ons huis een goed plan. Het moet niet helemaal worden zoals op deze foto’s maar het idee zit in mijn hoofd!
Eerst sparen, een goede timmerman zoeken en de hele boel omgooien!
Thnx Tessa en Nathalie!

2 thoughts on “blog inspiration

  • Martine vianen
    september 22, 2012 at 9:44 pm Beantwoorden

    Ja mooi gemaakt he! Ik had het ook gezien op hun blog. Want ik vind die gele handvaten zo leuk voor op een kast. Idee even in de ijskast en kijken of ik ze volgende week nog steeds leuk vind.

  • how sweet to be a cloud
    september 23, 2012 at 9:49 am Beantwoorden

    moi aussi j'aime beaucoup ce salon!!!bravo pour la découverte!!! 🙂

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>