blog inspiration

Categorieën Interior

Ken je dat… je zoekt iets op internet. Je kijkt hier even op, je kijkt daar even op. Op die site klik je weer door op iets anders en zo kom je overal. Internet is een groot fenomeen.
Zo kwam ik ook op de blog van NU-interieur ontwerp. Een leuke, trendy blog, de naam zegt het al over interieur en ontwerp … just my style!
De foto’s hierboven hebben mij op nieuwe ideeën gebracht betreffende onze woonkamer. Al zolang wij in dit huis wonen, en dat is nu 8 jaar, heb ik alle meubels al aan alle kanten van de kamer gehad. Het heeft nog nooit helemaal naar mijn zin gestaan. Meubels op maat laten maken kan een alternatief bieden. En waarschijnlijk voor ons huis een goed plan. Het moet niet helemaal worden zoals op deze foto’s maar het idee zit in mijn hoofd!
Eerst sparen, een goede timmerman zoeken en de hele boel omgooien!
Thnx Tessa en Nathalie!

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 gedachten op & ldquo;blog inspiration

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *