Bloemen- plantenstalletje + eko boerderij

ecologisch eten

Bloemen- plantenstalletje + eko boerderij

De laatste week van de zomervakantie is begonnen. Het mooie weer is al een paar weken voorbij maar vanmiddag kwam het kwik wel weer boven de 25 graden.
Met mijn middelste zoon stapte ik op de fiets om even naar mijn favoriete bloemen- plantenstalletje te gaan. De tuin heeft in Juli zo’n opdonder van de hitte gekregen dat ik een heel deel van de tuin leeg heb moeten halen. Bij het bloemen- plantenstalletje koop ik plantjes voor 50 cent of een euro. Ze zijn klein, maar groeien doen ze vanzelf πŸ˜‰
Met een fietsmand vol zijn we ook maar eens bij de Eko boer gaan kijken die erachter ligt.
Om eerlijk te zijn ben ik nooit zo met bio voeding bezig maar misschien moet ik dat wel gaan doen. Het is beter voor je en buiten dat, wat is er lekkerder dan verse onbespoten zomer bietjes van de tuin!

De mooie mand met hortensia’s had ik graag mee genomen, maar paste helaas niet meer. Zelf kun je ook zo’n mand maken, ik weet het. Maar weet je wat zo leuk is aan dit stalletje? De eigenaar is een jongen met een verstandelijke beperking. Hij doet zo zijn best en ik gun het die jongen. Het is leuk om te zien dat iemand hier zo’n voldoening en plezier uit haalt. En hij maakt andere mensen er ook nog eens blij mee πŸ™‚

Gisteren heb ik in Vriezekoop (waar deze bloemen- plantenstal + eko boerderij zijn) een familie foto shoot gedaan. Het was weer even geleden dat ik foto’s maakte van een hele familie maar ze zijn ontzettend mooi geworden. In het kader van de nieuwe privacywet en nog geen akkoord van deze mensen kan en mag ik de foto’s niet plaatsen. Ik hoop ze uiteindelijk nog wel een keer met jullie te delen.

4 thoughts on “Bloemen- plantenstalletje + eko boerderij

 • Jeanette Renting
  augustus 20, 2018 at 9:55 pm Beantwoorden

  Oh dit ziet er ook heel leuk uit. En inderdaad, je gunt het iemand die zo gepassioneerd met zijn werk bezig is.
  Zelf was ik 2 weken geleden naar een pluktuin, ook leuk.

  • Stephanie Koster
   augustus 20, 2018 at 10:06 pm Beantwoorden

   Zeker he! afgelopen winter met de storm was zijn hele stalletje weg gevaagd, zo sneu. Hij heeft alles weer opgebouwd met zijn moeder. Een pluktuin hebben wij ook, heb die post ook gezien? (paar weken terug). Heel leuk om zelf bloemen te plukken πŸ™‚

 • Alet
  augustus 27, 2018 at 7:22 am Beantwoorden

  Wat ziet dat er super leuk en uitnodigend uit zeg!

  • Stephanie Koster
   augustus 27, 2018 at 8:32 am Beantwoorden

   Leuk he Alet, ik hou er ook van πŸ™‚

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>