bloemen in huis

bloemen in huis

IMG_5345

IMG_5347

IMG_5348

IMG_5356

IMG_5349

IMG_5358

IMG_5365

Vorige week ontvingen wij dit prachtige grote boeket bloemen via Greetz, wat een verrassing! Sem behaalde vorig weekend twee gouden medailles op het NK inline in Heerde, een hele prestatie en een kroon op zijn werk na al het trainen van de afgelopen maanden/jaren. Niet alleen voor hem maar ook voor ons als ouders vergt het heel veel tijd en energie. Je hoort ons niet klagen want we doen het gewoon (ok, heel eerlijk soms ook best wel eens met tegenzin) maar alles voor zijn sport, ik weet zeker dat iedere ouder dat zou doen. Voor Sem zelf is het levenswijze met één doel, de beste worden in zijn sport.
Als kersvers Nederlands kampioen ontving hij een aantal boeketten en daar word mama best heel blij van 😉
Wat kleuren en fleuren ze mooi en maken ze je huis gezellig. Dit paars/roze boeket staat prachtig zoals jullie zien. Otje onze nieuwe poes vind ze ook helemaal geweldig en zit er bovenop met zijn neus. De kleine stouterd is een ondeugende kitten en hapte al in een paar blaadjes. Goed in de gaten houden dus, ik ben nog niet helemaal op de hoogte van welke planten en bloemen gevaarlijk zijn voor huisdieren.

fotografie Stephanie Koster

2 thoughts on “bloemen in huis

 • Alet
  juni 21, 2016 at 6:49 am Beantwoorden

  Gefeliciteerd met de knappe prestatie van je zoon.
  Kan me voorstellen dat jullie zeer trots op hem zijn.
  Dat is zeker een mooi bloemetje waard!
  Mooie foto van de poes! De ondeugendheid straalt eraf!

 • Tuinatuurlijk
  januari 9, 2017 at 12:31 pm Beantwoorden

  Ziet er leuk uit!

  Gr.
  Rob

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>