Gardening

bloemen in huis

IMG_5345

IMG_5347

IMG_5348

IMG_5356

IMG_5349

IMG_5358

IMG_5365

Vorige week ontvingen wij dit prachtige grote boeket bloemen via Greetz, wat een verrassing! Sem behaalde vorig weekend twee gouden medailles op het NK inline in Heerde, een hele prestatie en een kroon op zijn werk na al het trainen van de afgelopen maanden/jaren. Niet alleen voor hem maar ook voor ons als ouders vergt het heel veel tijd en energie. Je hoort ons niet klagen want we doen het gewoon (ok, heel eerlijk soms ook best wel eens met tegenzin) maar alles voor zijn sport, ik weet zeker dat iedere ouder dat zou doen. Voor Sem zelf is het levenswijze met één doel, de beste worden in zijn sport.
Als kersvers Nederlands kampioen ontving hij een aantal boeketten en daar word mama best heel blij van 😉
Wat kleuren en fleuren ze mooi en maken ze je huis gezellig. Dit paars/roze boeket staat prachtig zoals jullie zien. Otje onze nieuwe poes vind ze ook helemaal geweldig en zit er bovenop met zijn neus. De kleine stouterd is een ondeugende kitten en hapte al in een paar blaadjes. Goed in de gaten houden dus, ik ben nog niet helemaal op de hoogte van welke planten en bloemen gevaarlijk zijn voor huisdieren.

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “bloemen in huis

  1. Gefeliciteerd met de knappe prestatie van je zoon.
    Kan me voorstellen dat jullie zeer trots op hem zijn.
    Dat is zeker een mooi bloemetje waard!
    Mooie foto van de poes! De ondeugendheid straalt eraf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *