Interior

binnenkijken bij mij thuis

Nadat ons huis op Funda heeft gestaan en heel veel mensen bij ons naar binnen gekeken hebben zijn er niet veel foto’s meer voorbij gekomen van onze woonkamer op mijn blog. Waarom? geen idee maar ik denk dat ik weer een beetje de knop om moest zetten naar het feit dat we hier voorlopig toch maar blijven wonen. De huizenmarkt is wel iets aangetrokken maar in onze categorie (budget) nog niet echt. Voor het huis in Haarlem hadden we maar een half jaar de tijd en helaas waren er meer gegadigden voor dat huis. Maar goed, de knop is om en we gaan ons weer focussen op het huis waar we al 10 jaar wonen. Zo is er ondertussen het één en ander verschoven en heb ik een nieuwe werkplek. Hangen er twee nieuwe lampen in de hal en boven de eettafel van Muuto. In de hal hangt de Unfold in het olijf groen, echt een prachtige kleur en tijdloos model! Ik wilde altijd de kanarie gele maar ben toch gezwicht voor een iets neutralere kleur. Boven de eettafel hangt de E27 in het zwart. Van twee hele grote industriële lampen naar 1 peertje is een stap maar het geeft wel lucht! (alsof onze woonkamer dat nodig heeft maar het is een gevoel). Rondom de eettafel staan nu 6 dezelfde stoelen van Möller, gevonden op Marktplaats. De retro bureaulamp die naast de bank staat scoorde ik enige tijd geleden in de Kringloop en de zwarte tafellamp van Ikea eveneens op Marktplaats. De houten kist onder het raam, de salontafel (van Silkeborg, Deens design) en mijn bureau komen allen ook uit de Kringloop winkel. De aankleding voor de winter heb ik in mijn hoofd maar moet nog aangeschaft worden. Een aantal kleden staan op mijn verlanglijstje, waaronder dit kleed van Ikea, een paar posters aan de muur, nieuwe raambekleding in het achterraam (en het liefst ook in het keukenraam). Verder zoek ik Marktplaats af naar een aantal orginele vintage plafondlampen en een vintage Deens wandplanken meubel. Een andere optie is een String pocket kasten/planken wand. Ook ben ik helamaal weg van Cole&Son behang (varen en/of bomen behang) maar zoek ik nog de juiste plek (ik denk vlak bij mijn werkplek). Bij mijn werkplek een lamp van Snowpuppe …. Haha …Jullie horen het mijn wensenlijst(je) is behoorlijk lang.

De Muuto lampen werden mede mogelijk gemaakt door mijn blogsponsor FONQ. Zo blij mee! dank jullie wel!

Long time ago I shared our living room and hall with you guys. The last few weeks I changed a few things and I’m planning some 😉 Stay tuned!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “binnenkijken bij mij thuis

 1. Leuk al die foto's Stephanie! Dat zal best even omschakelen zijn als jullie je zinnen hadden gezet op een huis in Haarlem en je in je hoofd al afscheid van dit huis had genomen. Het is gewoon echt een rottijd voor de verkoop van een huis, jammer is dat. Jullie wonen aan de foto's te zien nu ook in een lekker huis en zeker met wat schuiven en nieuwe spulletjes voelt het dan toch ook weer als nieuw. Fijn je werkplek in de woonkamer, zo kunnen je zoontjes ook lekker plaats nemen achter de IMac :-). Dat appeltje en peertje zijn te leuk! Pascale X

 2. Jammer dat het huis in Haarlem niet door kan gaan i.v.m. de slechte tijd voor de verkoop van jullie huis. Maar een prima besluit om je weer te richten op jullie oude, vertrouwde huis. Genoeg wensen en ideeën 😉

  Groetjes Marloes

 3. Mooie foto's maak je hoor!
  Jammer dat je andere huis niet door kan gaan, zijn toch dromen die je waar wilt maken!
  Ik vind je huidige huis ook echt heel erg mooi en zeker niet zo'n standaard huis. Als het nu toch in Zwolle stond 😉
  Ook leuk om je nu weer op je eigen huis te focussen en weer nieuwe dingen te bedenken.

  LLieve groet Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *