Used before category names. Interior

binnenkijken bij ons thuis

binnenkijken bij ons thuis

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

thuis kijken

IMG_2771

Naast alle Scandinavische binnenkijkers, moodboards, shop de look, (kinder)fotografie en shop adresjes vind ik het ook nog steeds leuk om foto’s te maken van ons eigen huis en tuin. Al ben ik niet meer van plan om in ons huidige huis veel te gaan verbouwen en versjouwen nu het te koop staat, blijft ik natuurlijk wel altijd stijlen en kleine dingetjes aanpassen. Dat zit er nou éénmaal in, dat krijg je er niet uit. Met al die regen van de afgelopen dagen ben ik niet veel de deur uit geweest maar toch vlogen de dagen om. Leuk nieuws en positieve energie voor mij! Na anderhalf jaar voor een uitzendbureau te hebben gewerkt in de verzorging bij ouderen mensen thuis, heb ik deze week dit werk afgerond. Na een hele lange periode van solliciteren heb ik de baan gevonden die precies bij me past (althans dat denk ik). Ik ben zo blij! Welke baan hou ik wel nog heel even voor me, dat horen jullie volgende week nadat ik mijn eerste inwerkdag heb gehad. Naast de dagen dat ik dit werk ga doen blijf ik ook bloggen en fotograferen (eind september begint ook mijn fotografie cursus). Voor stylings klusjes en/of adviezen ben ik ook nog steeds te vragen. Ik denk dat ik met mijn nieuwe baan de juiste energie weer te pakken krijg (die ik even door alles kwijt was) en wellicht komen er daardoor nog meer dingen op mijn pad waar ik vrolijk van word.
Ik wens jullie een fijne vrijdag, ENJOY jullie weekend!

fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Discovery trend - Graham & Brown

Leave a reply

Comments

Steeds leuk om een glimp op te vangen van iemands thuis! Veel succes met je nieuwe uitdaging x

Wat leuk om weer eens een kijkje in jouw huis te nemen 🙂 Jullie huis is zo stijlvol. Ik vind die rijstmand ook echt te gek. Heel veel succes met je nieuwe baan! En leuk, een fotografie cursus. Veel plezier!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, ik hoop dat het is wat je verwacht.
Prachtige foto’s van je huis en tuin.

Jeeeeeh gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat een fijn nieuws, een leuke baan geeft zoveel energie. Mooie afwisselende foto’s heb je gemaakt. Tof die fotografiecursus hoor. Fijn weekend, Pascale X

Goed nieuws. Van harte met je nieuwe baan. En leuk zeg dat je een fotografie cursus gaat doen.
Mooie foto’s van jullie in huis en het houten kastje staat echt super.
Een fijn weekend daar (zonder regen hoop ik).
X
Alet

Prachtige foto’s weer Stephanie! En PrOfIcIaT met je nieuwe baan!!!! TOP!
XxX Marloes