Used before category names. Lifestyle

bewogen week

bewogen week

Het was een bewogen week. Vol goede moed begon ik aan mijn nieuwe baan, die na anderhalve dag uit liep op niets. Laten we het erop houden dat beide partijen niet hetzelfde verwachtingspatroon van elkaar hadden. Jammer maar dat gebeurt in het leven. Ik ga verder met mijn oproep baantje en mijn eigen business geen probleem, misschien stiekem ook wel lekker. Ondertussen had ik dus weer tijd om met de kinderen Halloween te lopen en om naar de Kringloop te gaan. Wat een schat aan mooie spullen heb ik gescoord! (o.a. de retro bureau stoel, bloemen schilderijen, vaasjes en potten). Allemaal dingen die ik niet had kunnen doen als ik had moeten werken. Ik zie het positieve er maar van in 😉 Ook heb ik weer tijd om volgende week zaterdag naar de Bloggersdag van Fonq te gaan. Wie gaan er nog meer? Het lijkt me leuk jullie te ontmoeten!
De bureaustoel en bruine vaas hou ik (voorlopig) zelf maar alle andere spullen verkoop ik, daar is het voor. Heb je ergens interesse in laat het me weten bij reacties of via de mail. Op Instagram kun je meer foto’s vinden.

An eventful week. I lost my new job, celebrate Halloween with the kids and found a lot of beautiful stuff in the Thrift shop 😉

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
halloween

Leave a reply

Comments

Heftig weekje zo, gelukkig kan je het positieve er in zien. Leuk de bloggersdag van Fonq, misschien lukt het om te gaan.
Enne… dat vaasje met die takjes ♥.
Fijne nieuwe week!

Inderdaad heftig, fijn dat je er op een positieve manier naar kan kijken. Wat een leuke schatten heb je gevonden! Veel plezier volgende week op de bloggersdag!

Oh, wat jammer! Goed om er het positieve van in te zien maar dat neemt niet weg natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Hopenlijk vind je snel iets anders. Je kringloopvondsten zijn prachtig!

Dat is inderdaad een bewogen week. Gelukkig is het goed zo. Er komt vast iets anders op je pad wanneer het daar tijd voor is 🙂 En mooie foto's maakte je! Ik vind de kandelaar echt prachtig <3

    thnx Denies! zo denk ik er ook over… Mocht je ook zo'n kandelaar willen? ik heb er nog 1 liggen op zolder. Had ik vorig jaar ingekocht met Kerst voor een thuis Sale. Hij kost € 19,95 😉
    Fijne week!

    Stephanie

Balen voor je. Maar je weet het om te zetten naar iets positiefs, knap. En je hebt mooie vondsten gescoord en er mooie foto's van gemaakt. Fijn sfeertje zo! Succes met alles en alvast plezier bij FOnq.

Think positive and positive things will happen! Wat een mooie foto's en heel veel succes met alles.

Liefs,
Eigenhandig

Hè, ik had je zo graag willen feliciteren met een nieuwe baan! Gelukkig ben je positief ingesteld, en lagen er gelukkig wat mooie spulletjes op je te wachten bij de kringloop. Die leuke nieuwe baan komt er vast! Pascale X