Interior

behangen in de slaapkamer

img_5944

img_5945

img_5955

img_5956

img_5962

img_5965

img_5969

img_5972

img_5977

De afgelopen dagen is er weer veel gedaan in en om het huis. Zo was gisteren de voortuin aan de beurt en vandaag de laatste muur in onze slaapkamer.
De voortuin leek even als de achtertuin een aantal weken terug net een bos waar in geen jaren iets aan gedaan was. De brandnetels stonden een meter hoog en de bomen en struiken waren hun gang gegaan en stonden overal. Van ’s ochtends tot ’s avonds heb ik een work out gehad met een zaag, bezem en snoeischaar maar het is opgeknapt. De tuin lijkt (ondanks dat al het snoeiafval er nog in ligt) een stuk groter en we hebben nu ook meer licht voor in de keuken. Over een paar weken ga ik nog een keer aan de slag met een heggenschaar en maak ik de coniferenhaag een halve meter smaller 😉 dit durfde ik nu met dit warme weer nog niet aan.

Zoals gezegd vandaag verder gegaan met het behangen van één muur in onze slaapkamer. Alle andere muren (en plafonds) op de bovenverdieping heb ik om het makkelijk te houden RAL 9010 geverfd met een monodek. Via De Behangwinkelier kocht ik online behang van Esta Home, Marrakech krijtverf effen zwart. De muur was als enige muur op de hele bovenverdieping niet te verven omdat deze er te slecht aan toe was, behangen was de enige optie. Niet getreurd, ik ben tegenwoordig volleerd behanger, dus het behang zonder patroon was voor mij een peulenschil! Een voordeel van vliesbehang is dat je de muur insmeert met kant en klare behanglijm en daarna het behang op de muur plakt, zeer makkelijk en door iedereen te doen.
Het behang heeft een mooie structuur (het lijkt op stof) en staat erg mooi en warm bij al het wit. Voor het najaar kocht ik alvast een nieuwe kleur dekbedovertrek erbij in heide paars van H&M Home
Volgend weekend ga ik verder met de deurposten en raamkozijnen verven en stijl ik de kamer verder af. Zo heb ik een mooi wandrekje gezien bij Sostrene Grene die ik boven het bed wil en heb ik een aantal mooie foto’s af laten drukken van onze zomervakantie voor in de slaapkamer. Wordt vervolg dus!

esta-home-marrakech-krijtverf-effen-zwart-148310

foto’s Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “behangen in de slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *