Kids

Behang in de kinderkamer ~ Graham and Brown

carnival graham and brown

blauw behang graham and brown

bike behang graham and brown

domino behang graham and brown

koffieboon graham and brown

vissen behang Graham and Brown

krokodil behang Graham and Brown

behang blue graham and brown

mosterdgeel behang graham and brown

Nog een paar weken en het jaar 2015 is weer voorbij. Wat is het snel gegaan!
Voor het nieuwe jaar heb ik (we) weer wat klus projecten op de agenda staan. Zo wil ik eindelijk al het hout van onze vide zolder wit gaan verven, een hels karwei maar ooit moet het er een keer van komen. Ook staat Beer zijn kamer op de planning. Ik vind zijn kamer saai en rommelig. Er zit geen eenheid in en het mist gezelligheid. Door de muren die nu wit zijn (gespoten kalksteen) wat kleur te geven met een vrolijk behang, goede verlichting aan te brengen (dit heeft hij sinds de verbouwing van de zolder al jaren niet), een paar goede kasten te kopen (er staat nu een Kringloop exemplaar waar niet genoeg spullen in kunnen) denk ik dat we een heel eind komen. Net als in Jack zijn kamer moeten we er de tijd voor nemen want met de muren glad maken zijn we wel een paar dagen bezig. De raamkozijnen in zijn kamer, die mega hoog zijn komen ook aan de beurt omdat ze na 11 jaar nog steeds in de bouw grondverf staan. De kans is aanwezig als dit gebeurt de raambekleding ook aan vervanging toe is. Daarover binnenkort een blog.
Welke kleuren Beer in zijn kamer wil weet hij nog niet helemaal, maar dat het een Scandinavische invloed zal hebben weet zijn moeder wel 😉
Daar waar ik op de benedenverdieping helemaal geen kleur gebruik, vind ik het in de slaapkamers wel leuk om wat kleur toe te passen dus ik ben benieuwd naar zijn keuze.

Genoeg plannen voor 2016 !

Op de site van Graham & Brown selecteerde ik een aantal leuke behangetjes voor de kinderkamer met een Scandinavische uitstraling.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Behang in de kinderkamer ~ Graham and Brown

  1. Heel erg leuk. Ik ben helemaal weg van het geel/oker behang met de visjes. Mijn dochtertje is laatst van kamertje gewisseld. We hebben haar kamer helemaal opgeknapt en leuke nieuwe kindermeubels. Mijn 2de is op komst dus we gaan nu aan de kinderkamer beginnen. Dat visjesbehang is daar helemaal super voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *