vintage kinderwerkplek

vintage kinderwerkplek

Nadat ik pas een ander groot bureau voor mezelf kocht in de Kringloop mocht mijn middelste zoon mijn andere bureau op zijn kamer. Beer is net als ik een rommelkont m.b.t. de inrichting van zijn kamer. Hij vindt alles wat ik verzin goed en gaat graag mee naar de Kringloop winkel of andere woonshops (Ikea is wel favoriet). Dat zijn kamer regelmatig verandert en dingen op een andere plek staan deert hem niet, dat is hij gewend. Zoals je op de foto’s kunt zien is het geen doorsnee jongenskamer. Zijn kamer is een ratjetoe van kleur, vintage en nieuw. Het oude Lundia bureau die ik ooit van mijn tante kreeg, heeft een nieuwe bestemming gevonden in Beer zijn kamer, en hij is er blij mee! Voor huiswerk heeft hij hem nog niet nodig maar lekker even rommelen op je kamer zonder dat je last hebt van je kleine broertje, dat heeft hij op zijn tijd wel even nodig. De antieke Beer kijkt toe vanaf de oude schoolstoel die ik vast van een rommelmarkt heb meegenomen. Het is grappig dat dat beest nog nooit naar zolder vertrokken is achter een luik want eigenlijk heeft Beer niets aan Beer. Het antieke beest is veel te kwetsbaar maar is een fijne herinnering aan mijn ouders die niet meer leven. De beer kreeg Beer cadeau met zijn geboorte van opa en oma.

My son’s funny “workplace”. He loves to collect stuff and really likes the combination of new, vintage and color in his room and so do I 😉

6 thoughts on “vintage kinderwerkplek

 • Aggy
  september 11, 2014 at 5:12 am Beantwoorden

  Wat een gezellige plek van Beer! Ziet mooi en gezellig Steef! Kus!

 • Leontine de Hollander
  september 11, 2014 at 5:32 am Beantwoorden

  Wow, superleuke kamer..en die Darth vader klok is geweldig, en ook die lamp, zo schattig met die foto's..xx

 • Overseas
  september 11, 2014 at 7:04 am Beantwoorden

  Wat lijkt me dat een fijne werkplek voor Beer. Ik vind de vintage items in combi met nieuw zo leuk!

 • Marthy
  september 11, 2014 at 2:44 pm Beantwoorden

  Met liefde bij elkaar gebracht, noemde een blogvriendin mijn bij elkaar geraapte zooitje! Fijn dat mijn buro nog steeds van pas komt. Dikke kus. T. Mart.

 • Indruk
  september 11, 2014 at 5:46 pm Beantwoorden

  Dat zijn de leukste kamertjes gemaakt van allerlei mixjes en meubels met een verhaal. Wat verdrietig dat je nu al je beide ouders bent verloren Stephanie….. Het kan me heel goed voorstellen dat deze mooie beer je dan ook heel dierbaar is.
  Pascale X

 • Prixos
  januari 6, 2017 at 12:41 pm Beantwoorden

  Wat een leuke werkplek!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>