Kids - Lifestyle

bakken met kids

IMG_4485 bakken met kids
IMG_4479 bakken met kids
IMG_6159 bakken met kids
IMG_4487 bakken met kids
IMG_4478 bakken met kids
IMG_6147 bakken met kids
IMG_6183 bakken met kids

Ik geef het toe, ik ben geen koker en ook geen bakker, in de keuken vind je mij niet graag voor zaken die met eten te maken hebben. Eten is voor mij een noodzakelijk kwaad, ik kan iets lekker vinden maar over het algemeen ben ik er niet gek op. Dit beeld past totaal niet in het hedendaagse plaatje, ik weet het. Sla een willekeurig woon tijdschrift open of bekijk een woonprogramma op tv en de keuken is de favoriete plek van iedereen, de plek waar we samenkomen, alles gebeurt in onze keuken. Bij ons echter niet 😉
Omdat veel kinderen koken en bakken wel leuk vinden heb ik afgelopen maandag (het is voorjaarsvakantie) met Jack samen een taart gemaakt, Beer lag ziek op de bank. Om het niet allemaal te moeilijk te maken hadden we gekozen voor een cheesecake uit een kant en klaar pak (hoe fout). Of hij naar cheesecake smaakte? niet echt, maar lekker was hij wel.

Zo kon ik eindelijk mijn nieuwe mixbeker en beslagkom van Rosti Mepal eens gebruiken, na jaren te hebben gedaan met het jaren zeventig Tupperware van mijn moeder (nog van die pastel kleurtjes) vond ik het wel een keer tijd worden voor iets nieuws. De kleuren keuze (en het assortiment) is enorm maar uiteraard koos ik voor zwart en wit. De kwaliteit is super, het materiaal sterk, de mixbeker en de beslagkommen zijn voorzien van afdekdeksels en het is makkelijk schoon te maken. De antislipring onder aan de maatbeker en beslagkom zorgen ervoor dat hij niet wegglipt op het aanrecht tijdens het mixen.

Zoals jullie zien was Jack in zijn element! en wat is er fijner als moeder zijnde om je kind happy te zien. Arme Beer is ondertussen weer iets aan de betere hand dus morgen staat er weer iets leuks op het programma.

fotografie: Stephanie Koster
(de onderdste twee foto’s komen van mijn Instagram account, wil je ons volgen via Instagram klik dan hier).

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “bakken met kids

  1. Ziek zijn in de vakantie, dat is dikke pech. Veel beterschap!
    Pakje of niet in de keuken, kinderen vinden dit meestal super.
    En dan vooral het uitlikken van de kom achteraf!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *