Interior

badkamer inspiratie

badkamer koekkenskaberne
Koekkenskaberne.dk

badkamer amber interiors
Amber Interiors

badkamer amber interiors 2
Amber interiors

planet deco badkamer
Planet Deco

Start_BadWellness_Grohe_ZZH
Grohe

bobedre badkamer
Bo bedre

badkamer designThe Design Chaser

badkamer kroon vloeren in steenKroon vloeren in steen

Badkamer verbouwing

Hoe ziet jouw droom badkamer eruit?
Voor een verbouwingsproject help ik een familielid met het maken van de best wel moeilijke keuzes waar je voor staat met een verbouwing van een huis. Het huis moet van onder tot boven aangepakt worden, in zo’n geval sta je voor heel wat keuzes. Hoe pak je die het beste aan?

De keuken is ondertussen gekozen, voor nu gaan we verder met de badkamer en het toilet.
Voor mezelf zou ik het wel weten, alles zou wit worden (heerlijk ruimtelijk) en zo strak mogelijk. Natuurlijk mag de Scandinavische touche niet ontbreken.
Als je in opdracht voor iemand werkt moet je je inleven in de wensen van je opdrachtgever. Voor deze badkamer gaat in dit geval de voorkeur uit naar een donkere vloer, het liefst donkergrijze tegels, grote witte wandtegels, eventueel tegels met houtlook achter het toilet en een houten wastafel met kommen erop. Er komt geen bad, de keuze is gevallen op een inloopdouche of douchekabine. De lijnen worden strak en eenvoudig. De badkamer en het toilet zullen qua stijl en materialen hetzelfde worden, dit geeft meer eenheid in een huis.

Moodboard en keuzes

Vanaf mijn Pinterest account ben ik de volgende foto’s gaan selecteren, hier maak ik een moodboard van. Een moodboard is altijd handig om als eerste aan te maken. Het geeft duidelijk iemand zijn smaak weer en het geeft een beter beeld voor degene bij wie jij de opdracht laat uitvoeren of waar je zelf naar gaat zoeken. In dit geval hebben wij afgelopen zaterdag al een aantal mooie badkamers gezien bij het bedrijf waar de keuken uiteindelijk ook besteld gaat worden, hoe makkelijk is dat! Maar het is uiteraard ook mogelijk alles zelf bij elkaar te zoeken, tijdrovend maar een leuke klus (als je daar van houdt).

Deze blog is in samenwerking met het online sanitairbedrijf Maxaro tot stand gekomen.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Comments on “badkamer inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *