steel look kozijn
Interior

Back in business …

Terug van weggeweest!

Hi, trouwe volgers van mijn blog! Dat was even lang geleden! Maar ik ben er weer 🙂 Yes, back in business! Na een dipje van een paar maanden (ik was er even klaar mee! noem het winter dip/corona dip) heb ik besloten weer verder te gaan met zo af en toe een blog eens in week of hoe het uitkomt. Ik wil mezelf geen druk opleggen want hé, ik blog na al die jaren nog steeds omdat ik het leuk vind om inspiratie en verhalen te blijven plaatsen op Coosje, verder eigenlijk niet. De illusie om professioneel blogger te worden heb ik jaren geleden al laten varen haha… grapje! Heel eerlijk, al had je een paar maanden terug aan mij gevraagd ga je nog verder met je blog? had ik nee gezegd. Ik heb vaker dit soort periodes gehad (over de jaren heen) maar zo zelfverzekerd als deze keer om te stoppen, was ik eerder nooit. Toch blijft het bloed kruipen waar het niet gaan kan en dacht ik vanochtend in eens, kom laat ik mijn blog weer eens openen 🙂 De zon schijnt (nou, nu net even niet) en het wordt weer tijd voor wat activiteit en vooral positiviteit!

 

Wat heb ik de afgelopen maanden dan gedaan, niets?!

De mensen die mij een beetje kennen weten dat niets doen niet in mijn woordenboek voor komt! Ik kom uit een gezin die allen actief waren/zijn. Op de momenten dat wij even “niets” te doen hadden (heb ik het over vroeger toen ik klein was) zei mijn moeder altijd, hup, zit je niet te vervelen, ga iets doen! Nu weten we, dat “niets” doen af en toe best goed is, ik verveel me ken ik eigenlijk niet. Mijn dagen zijn gevuld, zoveel te doen! Niet dat ik het als stress beschouw, begrijp me niet verkeerd. Maar elke dag heb ik een lijstje met dingen in mijn hoofd die ik nog “moet” doen of ga doen. Hetzij thuis of buiten de deur. Nu met corona kan er niet zoveel buiten de deur, al heb ik wel alle maanden gewoon door gewerkt. Ik ben er dankbaar voor dat dit kon en nog steeds kan blijven doen want ik weet dat dat voor veel mensen niet zo is en ik zou heel eerlijk gek worden als ik niet meer kon werken. Naast mijn werk in Leiden, in de winkel waar ik werk, heb ik ook iemand ontmoet waar ik mee heb samengewerkt de afgelopen maanden. Volg je mij op Instagram en/of Facebook dan heb je kunnen zien wat ik zoal deed.

 

Voorjaar in aantocht en nieuwe plannen.

Het werk in de inboedel loods is helaas wegens verhuizing gestopt, maar niet getreurd, ik heb besloten voor mezelf door te gaan met het geen ik graag doe, en dat is vintage “woon” spulletjes verkopen. Vanaf nu zal ik dat nog kleinschalig vanuit huis blijven doen, maar wie weet wordt dat in de toekomst (ooit) anders. Corona brengt veel onzekerheid en het risico kan en wil ik nu niet nemen. Op Instagram heb twee accounts @coosje_blog en @coosje_shop In de shop kun je dus zien wat ik verkoop. Soms een beetje geduld, want hee wat een werk alles “leuk” fotograferen en plaatsen 😉

Verder heb ik nog steeds reuze veel plannen thuis. Morgen komt er eindelijk weer een bedrijf kijken naar onze achterpui en hoop ik dat dit wel wat wordt. Een jaar geleden alweer plaatste ik deze blog Nieuwe achterpui voor het huis en daar is nog steeds niets mee gedaan. We hebben één aannemer op bezoek gehad maar daar kwamen we niet mee tot concrete plannen. En zoals iedereen weet, die iets wil verbouwen aan zijn of haar huis, een aannemer of bedrijf vinden in deze tijd valt niet mee.

 

Plannen veranderen en bijstellen.

Het “voordeel” van als iets wat je graag wilt langer duurt dan je eigenlijk lief is, is dat je ook langer na kunt denken over of iets wel helemaal een goed idee is of niet. Snap je me nog? 😉 De houten pui is natuurlijk prachtig, ik ben er nog steeds weg van, maar is een houten pui handig op ze zonkant van je huis? Aangezien ik de enige “klusser” in huis ben, wellicht niet helemaal. Hout vergt onderhoud en daar gaat veel tijd in zitten. Iemand elke paar jaar laten komen kost ook veel, dus het onderhoud zal op mij aankomen. Dat is niet erg, maar wil ik dit? We hebben daarom besloten onze plannen iets bij te stellen. We laten een bedrijf langs komen die kunststof kozijnen levert. Ik heb me lang tegen kunststof verzet, ik vond het afschuwelijk, maar de tijden zijn veranderd en het ziet er tegenwoordig heel anders uit dan vroeger. Ik zal wat ideeën met jullie delen op deze blog, ben benieuwd wat jullie er van vinden!

En? zo verkeerd is dit niet toch? Het betreft steel look kozijnen en wij zullen dan waarschijnlijk kiezen voor een schuifpui. De optie is ook nog een groot raam (of 2 met een achterdeur) maar dat advies gaan we dus krijgen. Wat ik wel weet is dat het bij het huis moet passen (dus jaren 70) en niet dat het straks zo afsteekt dat je denkt hmmmm lekker modern, past dit wel? Wordt vervolgd lieve mensen, tot snel weer!

steel look kozijn

steel look kozijn

 

 

fotobron : Google / Pinterest

 

 

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Back in business …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *