Photography

augustus graanveld

IMG_5897

IMG_5900

IMG_5873

IMG_5872

IMG_5884

IMG_5886

IMG_5894

IMG_5898

IMG_5883

IMG_5895

IMG_5889

Augustus graanveld

Vorig jaar maakte ik in augustus ook foto’s van Jack in een graanveld, zie hier. Helaas raakte ik de orginele (hoge resolutie) foto’s kwijt na een cyber hack op mijn computer. In mijn achterhoofd houdend dat ik ze dit jaar opnieuw wilde maken moest ik nog vaart zetten om niet te laat te zijn. Veel graanvelden zijn al gemaaid (augustus oogst maand) maar in onze nieuwe woonplaats stonden ze nog … lucky us! Net als met de vorige reportage ben ik met deze foto’s ook heel blij. Love mijn kleine model ♡ die het gelukkig nog steeds leuk vindt om te poseren.

Vind jij het ook leuk als ik een keer jouw kind(-eren) fotografeer neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn site. De enige must is dat jouw kind(-eren) het ook plezier hebben in poseren 😉

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “augustus graanveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *