About Coosje

 

voorjaar in de tuin

kilo kilo vintage 6

fashionable

stephanie koster

stephanie koster

citytrip Rotterdam

 

 

about me, wie ben ik?

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Wie ben ik en waar blog ik over? Mijn naam is Stephanie Koster, bijnaam Coos vanaf mijn tweede levensjaar. Ik woon met mijn gezin in het Groen Hart, gemeente Kaag en Braassem, ben 49 jaar oud (of jong, hoe je het ook wilt zien ;-), moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen.
In 2011 begon ik mijn blog omdat ik het leuk vond mijn liefde voor (Scandinavisch) interieur en fotografie met anderen te delen. Na zoveel jaar “bloggen” is er ondertussen best wat veranderd op Coosje Blog. Waar ik jaren geleden veel deelde over mijn toen nog kleine kinderen en ons voormalige nieuwbouwhuis, zijn deze jongens ondertussen al aardig groot (15, 18 en 21) en zijn wij verhuisd naar een jaren 70 woning aan een dijk aan het water. Dit huis zijn wij (in 2017) zo ingetrokken en zullen we de komende jaren in etappes gaan opknappen naar onze smaak. Waar de interieur blogs misschien iets minder geworden zijn, blog ik wat meer over onze tuin, mijn foto opdrachten, zo nu en dan fashion en over ons dagelijks leven. Verder kom ik nog steeds graag in kringloopwinkels en op een rommel- antiekmarkten. Gaan we op reis, neem ik jullie ook graag mee!

 

Verbouwing

Op dit moment zitten we midden in een verbouwing! Het heeft 5 jaar geduurd maar in Maart ’22 zijn we dan eindelijk begonnen. Zoals velen met ons struggelen wij aardig met hoe lang alles duurt, vakmensen die moeilijk te vinden zijn en de hoofdprijs die je voor alles betaalt. Geduld is in deze een schone zaak en we gaan er voor! Soms moet je wat langer zoeken dan de andere keer 😉 Eens komt de dag dat het klaar is!

 

Stephanie