About Coosje

 

samen met mijn lief in Noordwijk, april 2019

 

citytrip Rotterdam
Roof top foto in Rotterdam met mijn jongste twee mannen, augustus 2019

 

 

About me, wie ben ik?

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Wie ben ik en waar blog ik over? Mijn naam is Stephanie Koster, bijnaam Coos vanaf mijn tweede levensjaar. Ik woon met mijn gezin in het Groene Hart, gemeente Kaag en Braassem, dit jaar 50 geworden, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen.
In 2011 begon ik mijn blog omdat ik het leuk vond mijn liefde voor (Scandinavisch) interieur en fotografie met anderen te delen. Na zoveel jaar “bloggen” is er ondertussen best wat veranderd op Coosje Blog. Waar ik jaren geleden veel deelde over mijn toen nog kleine kinderen en ons voormalige nieuwbouwhuis, zijn deze jongens ondertussen al aardig groot (16, 19 en 22) en zijn wij verhuisd naar een jaren 70 woning aan een dijk aan het water. Dit huis zijn wij (in 2017) zo ingetrokken en zullen we de komende jaren in etappes gaan opknappen naar onze smaak. Waar de interieur blogs misschien iets minder geworden zijn, blog ik wat meer over onze tuin, mijn foto opdrachten, zo nu en dan fashion en over ons dagelijks leven. Verder kom ik nog steeds graag in kringloopwinkels en op een rommel- antiekmarkten. En gaan we op reis, neem ik jullie ook graag mee!

 

Verbouwing

Het heeft 5 jaar geduurd maar in Maart ’22 zijn we dan eindelijk begonnen aan de eerste grote verbouwing van ons huis. De hele beneden verdieping is volledig gestript en die is ondertussen zo goed als klaar. We realiseerden, samen met een groep vakmannen, een nieuwe hal, toilet, keuken en woonkamer. Alle verouderde dingen zoals de vloer, achterpui, toilet, spachtelputz wanden en dergelijke zijn vervangen. Zoals velen met ons struggelden wij aardig met hoe lang alles duurde! Vakmensen die moeilijk te vinden zijn en de hoofdprijs die je voor alles betaalt.

De zolder is afgelopen zomer ook verbouwd. In eerste instantie zouden we een nieuwe dakkapel laten plaatsen maar dit paste niet meer binnen het budget. De zolder is nu volledig geïsoleerd, alles is gestuukt (ook de overloop en het hele trappenhuis) en we hebben een nieuwe vloer. In het voorjaar van 2024 wordt de huidige dakkapel opgeknapt en het hele huis aan de buitenkant geschilderd en dan is alles weer netjes en kunnen we er weer jaren tegenaan (hopelijk)!

Leuk als je alle vorderingen hier volgt! Een reactie wordt altijd gewaardeerd 😉

 

Stephanie ~ Coosje

 

 

Texel, zomer 2022

 

voorjaar in de tuin
Achter op onze dijk samen met Kees, maart 2022

 

stephanie koster
ijs op de Drecht, winter 2020

 

fashionable
fotoshoot voor een blog opdracht voor My Jewelery, juli 2020