kinderkamer ideeën

kinderkamer ideeën

thuis zijn
thuis zijn
thuis zijn
thuis zijnthuis zijn
thuis zijn
_MG_0690
_MG_0698
_MG_0691
_MG_0703

Kinderkamer ideeën heb ik altijd genoeg, alleen het uitvoeren is nogal eens een probleem. Waar haal ik de tijd en vaak ook het geld vandaan?
Dit voorjaar knapte ik samen met Beer en Jack de slaapkamer van Jack op. Er kwam Mountain behang van Fine Little Day op de muren, er kwamen nieuwe kasten en ik scoorde een ander bed in de Kringloop. Het was de bedoeling dat dat bed betimmerd zou worden met chipwood. Zo geschiede… het is nog niet gebeurd!
Een paar weken terug zag ik op internet een oud houten bed voorbij komen waarvan ik dacht die zou ook leuk staan in zijn kamer, dan kan dat andere bed naar zijn broer en komt dat opknappen wel een andere keer 😉 Een vriendin van mij had echter nog een soort gelijk bed in de schuur staan die ik mocht komen halen anders zou zij hem weg doen. Deze staat! Hij moet nog wel geverfd worden maar we zijn er nog niet uit welke kleur het gaat worden. Wordt hij zwart, grijs of toch licht (vintage) blauw? voor alsnog laten we hem even zo, ik moet je ook eerlijk zeggen geen zin te hebben om met dit slecht drogende weer te verven.
Ondertussen heeft Jack een heerlijk warm speelkleed op de vloer die ik online bestelde bij OTTO. Het kleed is naast dat het behaaglijk is (voor de winter) mooi van kwaliteit, het grafische aspect vind ik leuk en hij is niet zo duur, zo blijft veranderen leuk. Wandplankjes- en of kastjes moeten er ook nog komen, maar zoals jullie ondertussen wel van mij gewend zijn gaat dit allemaal in etappes!
Slaapkamer vorderingen worden vervolgd zodra er weer een projectje is afgerond.

2 thoughts on “kinderkamer ideeën

  • Petra
    november 24, 2015 at 10:50 am Beantwoorden

    Leuk geworden! Ik heb het grenen bed van mijn dochter afgelopen zomer wit geverfd. Wat een rotklus haha! Ik heb er wel 3 lagen op moeten zetten. Succes!

  • Anne
    november 26, 2015 at 7:26 pm Beantwoorden

    leuk, leuk, leuk! Behang is echt heel gaaf!!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>