Kids

5 most inspiring kids rooms on Pinterest

river-twin-bed-480x640

brooklyn_desk_room_01-480x640

DECO KIDS

0f96f3411cb84f297eb20c1817ddf9ef

26be52abb9663b8205e7d90dac436773

Afgelopen week ontving ik deze mail :

Hallo!
Graag wil ik je bij deze laten weten dat jouw Pinterest account een mooi plekje heeft gekregen op Pinfluencer!
Zoals je zelf ongetwijfeld weet zijn pinfluencers invloedrijke personen op Pinterest met een bovengemiddeld bereik, waardoor zij de mogelijkheid hebben om anderen te beïnvloeden. Hier ben jij er dus één van! …..

Best een eer en heel leuk natuurlijk dat zoveel mensen jouw smaak mooi vinden en je volgen op social media. Pinterest is voor mij ook by far de leukste social media bron waar ik het meeste mee heb. Ik struin graag heel internet af naar mooie foto’s van kinderkamers, lifestyle, fashion, interieurs etc. Ondertussen heb ik 60 Pin boards en ruim 32K (32.400) volgers.

De kinderkamers zijn naast Scandinavische interieurs mijn grote favoriet en daar pin ik er dus hééél veel van 😉

Iedere maand zou ik daarom graag de 5 meest favoriete kinderkamers (van mij) met jullie willen delen.

Leuk als jullie mij volgen! klik hier
Voor meer Pinterest inspiratie van andere accounts zou ik zeker de lijst van Pinfluencer eens doorlopen. Pinfluencer bedankt voor het vermelden van COOSJE op jullie lijst!
————

The five most inspiring kids rooms on Pinterest selected by me.
Wanna follow my account click here. Your more than welcome!

foto 1 en 2 Milk Magazine
foto 3 J’aurais pu m’appeler Marcel…
foto 4 Julie Ansiau
foto 5 A cup of Jo

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *