Interior

24 GIFT paper bag

De laatste Kerst versieringen zijn in huis gehaald. Het huis is klaar voor de Kerst, de kinderen zijn klaar voor de Kerst, vrij van school, lekker chillen op de bank. Gisteren vierden we Jack zijn 8 ste verjaardag, heel gezellig maar ook altijd best druk. Vanaf nu tot de eerste week van januari doen we alles op een rustig tempo πŸ˜‰ Ben je nog op zoek naar een leuke pakjes opberger voor de Kerst, de 24 paper bag zijn deze week binnen gekomen in de shop. Ik heb er nog een paar op voorraad!

A few more days until Christmas. The kids chilling on the couch. Yesterday we celebrated Jack’s 8 birthday.

KOLOR Paper bag 24 from my shop.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “24 GIFT paper bag

  1. Proficiat met Jack zijn 8ste verjaardag! Ook een boogschutter πŸ˜‰ Het is i.d.d altijd druk rondom deze dagen! Ikzelf was eergisteren jarig, gister mijn schoonzusje en jullie Jack natuurlijk! maar nu… heerlijk genieten van een welverdiende (rustige?) kerst! Fijne feestdagen, Marloes X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *