Shopping

12x Scandinavisch Kerstshoppen in het rood

kerstshoppen rood1

kerstshoppen rood2

De Kerst begint bij mij toch al een beetje te kriebelen ondanks dat Sinterklaas nog niet terug naar Spanje is πŸ˜‰
Voor mezelf heb ik bedacht dat dit jaar de hoofdkleur bij ons in huis rood zal zijn met Kerst. Rood is tenslotte een echte Kerst kleur, het is een warme en knusse kleur en een mooie toevoeging bij al het zwart-witte in onze woonkamer.

Naast rood ben ik ook dol op (de nieuwe trend kleur) goud en enkele toevoegingen van natuurlijke materialen. Het zal een typische Scandinavische Kerst inrichting worden, ik vind hun stijl prachtig. Ook voor Kerstversiering geldt, mixen en matchen geeft het mooiste effect.

Ik shopte de volgende 12 rode Kerst accessoires voor jullie:

1. Kerstbal Tanssi, Iittala – Bijenkorf
2. Kandelaars set Nappula, Iittala – Bijenkorf
3. Koraal rood kussen met buttons, HAY – Bijenkorf
4. Spoons set van 4, Marimekko – Emma B
5. Flowerpot lamp, &Tradition – Bijenkorf
6. Cubebot Areaware – Bijenkorf
7. Kastehelmi waxinelichthouder, Iittala – Bijenkorf
8. Tanssi sierkussen, Iittala – Bijenkorf
9. Restore opbergmand, Muuto – Fonq
10. Tafelkleed Kerstbomen – Hema
11. Dropit wandhaken, Normann Copenhagen – Scandinavian Design Center
12. Kussenhoes Velour – Hema

Naast de rode shoppinglist zal ik ook nog een naturelle en een gouden shoppinglist maken, allen gebaseerd op een Scandinavische Kerststijl.

Shopse voor nu allemaal! Ben benieuwd naar jullie Kerst keuzes.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “12x Scandinavisch Kerstshoppen in het rood

 1. Ik vind het combineren met de kleur rood in het interieur niet gemakkelijk.
  En je zult het daarom ook niet snel zien hier in huis.
  Maar ik moet toegeven dat hierboven een paar hele mooie rode items tussen staan,
  toch maar eens proberen dan.
  X

  1. Hi Alet, bij ons vind je alleen rood in huis met Kerst hoor, voor de rest vind ik die kleur ook veel te aanwezig πŸ˜‰
   De kandelaars van Iittala staan hoog op mijn lijstje, dus denk dat die er wel komen πŸ™‚

   Groetjes,

   Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *