Interior

#101thuiswerken

Vandaag plaatste ik deze foto’s van mijn thuiswerk plek (heel eerlijk zijn, mijn thuiswerk plek van voorjaar 2013) op Instagram. 101 Woonideeën heeft deze maand de Instagram actie #101thuiswerken.

Willen jullie ook mee doen met #101thuiswerken plaats dan een foto van je thuiswerk plek op Instagram met deze hashtag. Succes! wie weet komt jou foto in de 101 Woonideeën van Juni! de actie loopt tot en met 16 Maart.

Vind je het leuk om Coos-je te volgen op Instagram klik dan hier, voor 101 Woonideeën klik hier.

This afternoon I posted this photos on my Instagram account. It’s my home office last year. I have to be honest, my iMac is standing on my dining table for almost a year. When we are moving to an other house there will be a home office again for sure.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “#101thuiswerken

  1. Nee hoor Femke, heel eerlijk zit ook al niet meer aan dit bureau. Ik heb boven een heel mooi bureau laten maken. Ook dat vond ik uiteindelijk niks omdat ik dan beneden niet de boel in de gaten kan houden. Dus zit nu in de woonkamer aan tafel haha…..

 1. Hoi Stephanie, gelukkig zag ik je bericht ook op twitter en nu hier, had het bijna gemist…nu ik ook echt een thuiswerkplek heb wil ik wel mee doen, leuk! En boven zitten werkt voor mij ook niet, gewoon gezellig in de woonkamer! X

 2. Hallo Stephanie,
  Het ziet er erg leuk uit. Grappig dat je nu toch weer beneden aan de tafel zit. Ik heb precies hetzelfde. Heb in de zomer een mooie kamer op zolder ingericht, maar ik zit het liefst beneden aan de keukentafel. Tot ergenis van mijn man, want hij wil mij naar boven hebben als hij zijn ´papadag´ heeft!
  Hopelijk krijgen je foto´s in juni een plekje in de 101.

  Hartelijke groet,
  Astrid

 3. Wat een mooie spulletjes allemaal op je inmiddels oude werkplek! Ik heb mijn bureau hier beneden staan, vind dat erg fijn inderdaad. Zo kun je altijd de boel in de gaten houden en het is gewoon ook veel gezelliger. Omdat mijn bureau in de woonkamer staat zorg ik er wel voor dat mijn bureau een beetje een passende uitstraling met de rest van ons interieur heeft. Je foto komt vast en zeker in het juninummer. Pascale X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *