Interior

Zweedse woon inspiratie

september 27, 2017

mix and match

Zo eens in de zoveel tijd deel ik graag met jullie een Scandinavische binnenkijker waar ik op dat moment helemaal warm voor loop. Mijn smaak loopt nog al eens uit één en momenteel ben ik erg van de mix and match 😉 Veel verschillende kleuren, materialen en uiteenlopende spullen, design vs kringloop zeg maar. Bloemetjes behang of behang met botanische prints, niet in overvloed maar op een enkel muurtje.

bonte inrichting

In ons nieuwe huis wil ik niet meer voor kleurloos en heel minimalistisch gaan, daar ben ik klaar mee. Dit huis vraagt om knus en gezelligheid, net zoals deze binnenkijker. Binnen nu en enkele weken starten wij met het opknappen van de zolder, te beginnen met de voorzolder. Het behang en de kleuren verf zijn al uitgezocht. Het is echt heel anders dan ik voorheen had uitgekozen dus ik zal jullie verrassen. Het meest spannend van dit klus project is eigenlijk de vloer, wat komt er onder het laminaat vandaan? haha…ik hoop op een oude (orginele) houten vloer, maar of dit zo is 😉

Wens ik jullie voor nu een fijne zonnige woensdag! Geniet van deze nazomerse dag!
Ik ben uiteraard benieuwd wat mening over deze Zweedse binnenkijker is. Waar houden jullie van? strak, kleurloos, minimalistisch of kleur, bont en een ratjetoe aan spullen.

fotobron : Historiska hem

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jeanette Renting september 27, 2017 at 7:08 pm

  Hele mooi plaatjes dit, maar voor thuis ga ik toch voor iets rustiger. Wel een mix van oud en nieuw. Stoel van opa en oma met witte Eames eetkamer stoelen. Strakke witte I-kea kastjes met oude voorwerpen erop. En nog wat van dat soort combi’s. Ben benieuwd naar de voorzolder.

  • Reply Stephanie Koster september 27, 2017 at 10:40 pm

   Bedankt voor je reactie Jeanette! Snap ik best hoor, dit is ook best uitgesproken en moet je zeker aan staan. Ik wijk altijd een beetje af in mijn smaak haha… wat jij omschrijft is super! altijd personaliseren.

   Groetjes,

   Stephanie

 • Reply Gertrud september 28, 2017 at 9:46 am

  Heel mooi interieur alhoewel voor mij (ons) wel wat to much. De kinderkamer vind ik super leuk, slaapkamer ook maar dan zonder dat behang 😉 De kamer is gevuld met mooie spullen maar persoonlijk vind ik het net wat te donker worden door het kleed. Keuken en balkon erg leuk.. ik had bij de derde (keuken)foto pas in de gaten dat de kat niet echt was, ha ha …

 • Reply directlampen september 29, 2017 at 12:05 pm

  Hele gave foto’s een zeker sfeervol! Succes met de nieuwe inrichting van jullie thuis!

 • Reply Mixed styles ~ Hou jij van stijlen combineren in je interieur? - Coosje Blog Nordic living februari 1, 2018 at 9:15 am

  […] ging, hou ik nu meer van een iets bonter geheel en een mix aan stijlen. Meer er over lezen zie o.a. hier. Qua meubels hebben wij geen switch gemaakt. Wij hebben nog steeds dezelfde eettafel, […]

 • Leave a Reply