Woonbeurs RAI Amsterdam 2012 part I

Categorieën Interior

Christinne & Elvera

Vandaag naar de Woonbeurs in de RAI in Amsterdam geweest. Wat een evenement!
Kwam ogen te kort…. Bij deze een kleine impressie.
Morgen volgt part II
Ben je nog niet geweest en/of heb je nog niet besloten te gaan? De beurs is tot en met zondag.
Misschien ga ik komend weekend nog een keer. Ik ben nog lang niet uitgekeken!
Leuk SandraElveraChristine en Sandra dat ik jullie in levende lijven heb ontmoet! Jammer dat het
zo ’n kort bezoek was… Snel nog een keer afspreken!

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 gedachten op & ldquo;Woonbeurs RAI Amsterdam 2012 part I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *