Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

Categorieën Interior

Morgen ben ik de hele dag te vinden op de Woonbeurs in Amsterdam. Samen met nog negen andere dames blog ik de hele dag LIVE voor Showhome. Kom je ook gezellig langs?, Ik ben hoofdzakelijk vinden in Design City. Gezellig en tot morgen!

Foto’s heb ik van Google gepikt en zijn van Beeldsteil, SOYZ-blog, nummer 22 en your little black book.

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 gedachten op & ldquo;Woonbeurs, Live bloggen voor Showhome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *