Interior

Woonbeurs, Live Bloggen voor Showhome deel 2

oktober 4, 2014

Deel twee van het Live Bloggen op de Woonbeurs van afgelopen donderdag. Ik kan niet kiezen zoveel foto’s wil ik met jullie delen. Ondertussen zijn jullie waarschijnlijk verzadigd maar ik zou zo nog een deel 3 kunnen plaatsen ๐Ÿ˜‰
Op de deze foto’s zien jullie het VT wonen huis voorbij komen en het kleurrijke huis van 101 woonideeรซn. En een kleine kiek van de stand van Eigen huis & interieur. Aan het eind van de avond heb ik nog even gesproken met de eigenaar van de Machinekamer, die vintage en nieuwe design klassiekers verkopen (hoofdzakelijk banken, stoelen en fauteuils) waar ik zo dol op ben. En heb ik de jongens van Binthout gesproken. Binthout stond tegenover de Bloggerstafel en had ik beloofd op mijn blog te vermelden. Zij zijn een jong bedrijf en maken tafels van blokjes hout. Zoals ik al aangaf vloog de dag om en ben ik om half negen s’ avonds nog bij ze op de stand geweest om naar hun prachtige tafel te kijken. Het houten Kladblok kreeg ik mee naar huis, deze zie je binnenkort nogmaals langs komen op mijn blog.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stephanie oktober 4, 2014 at 3:43 pm

  Klinkt goed! Mooie plaatjes ๐Ÿ™‚

 • Reply By Marloes Thuis oktober 5, 2014 at 8:23 am

  Weer mooie nieuwe ontwerpen! Die tafel van "Binthout" vind ik erg mooi alleen zou deze hier in huis niet praktisch zijn met het oog op omvallende limonadeglazen e.d.

 • Reply Martine vianen oktober 5, 2014 at 10:32 pm

  Mooi beelden Steef. Enne leuk dat de printjes van Via Martine op de foto staan:))
  X

 • Reply Alet Venhuizen oktober 6, 2014 at 4:35 am

  Nee hoor helemaal nog niet verzadigd. Een deel 3 is hier wel welkom. Mooie foto's van mooie dingen. Je zit vast weer vol met inspiratie?

 • Leave a Reply