Green

Urban Jungle Bloggers

juni 14, 2015
De tijd van de Pioenrozen is weer aangebroken. Jammer dat deze periode altijd maar kort is. De mooie grote roze bloemen zijn prachtig. Ze behoren tot één van mijn favorieten bloemen. Binnen en buiten doen ze het goed even als mijn andere groene plantjes. Ik ben dol op de “nieuwe” groen trend. Zodra mijn nieuwe blog online is (binnen nu en een paar weken) ga ik ook deelnemen aan Urban Jungle Bloggers. Wil je meer GROEN inspiratie opdoen neem dan eens een kijkje op deze site.

Love the “new” GREEN trend. After a few years (I think almost 10 years) I had no plants in my house. As more people “go back to nature” it’s great having plants back into the interior. My favorite flower in this pre-summer period is the Peony. On my new blog I’m gonna join the Urban Jungle Bloggers.

Take a look on this site for lot’s of GREEN inspiration πŸ™‚

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Denies overseas juni 14, 2015 at 10:38 am

    Wat een mooie foto's. Pioenen om te zoenen!

  • Reply Alet Venhuizen juni 14, 2015 at 1:58 pm

    Prachtig die pioenrozen, staan ook op mijn lijstje met favoriete bloemen!

  • Leave a Reply