Interior

UPSTAIRS

september 22, 2013

Deze week komt ons nieuwe bed. Wat kijken we er naar uit! We slapen al 15 jaar op dezelfde matrassen. Nog steeds met veel plezier moet ik zeggen maar ons bed is al jaren niet meer compleet. Toen mijn man ik gingen samen wonen zijn we begonnen in een bed dat uit zijn ouderlijk huis kwam. Na een jaar of twee viel het bed uit elkaar en hebben wij een heel duur nieuw bed gekocht. Het bed was toen der tijd helemaal hot. Een hoog, zwart spijlen bed, gekocht bij een hippe winkel in Amsterdam op de Rozengracht. Hij kostte een vermogen maar het kon dus hij kwam er. Na 10 jaar, 3 kinderen verder en een smaak die veranderd wilde ik er vanaf. Ik was er klaar mee. Het was zo’n opzichtig ding. Ik wilde een boxspring. Om de kosten te drukken het bed op Marktplaats verkocht en bij Ikea alleen boxspring bodems gekocht. Lang niet zo mooi omdat het niet bij elkaar paste maar ik was het obstakel kwijt. Nu weer een paar jaar verder hebben we besloten een heel nieuw bed te kopen. De matrassen zijn echt aan vervanging toe. Wederom een boxspring maar nu compleet en helemaal in het zwart. Ik ben meteen begonnen met verven in de slaapkamer, een klus die ook al jaren op de agenda stond. Als onze slaapkamer klaar is ga ik meteen verder met de kamer van de jongens. Als je in een flow zit moet je meteen door gaan anders versloft het weer. Ter inspiratie verlekker ik me aan deze prachtige foto’s van Ollie and Seb’s Haus.
This week our new bed will arrive. I’m so happy after years in a bedroom that was not in style. I’m painting the bedroom right now. My inspiration I’m getting from the blog Ollie and Seb’s Haus. Love this blog a lot!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Stephanie september 22, 2013 at 11:00 am

  Ik herken t van die bedden 🙂 Fijn dat er een compleet fris spiksplinternieuw bed aankomt!

 • Reply Marieke september 22, 2013 at 3:04 pm

  Wat heerlijk, een nieuw bed. Ook wel heel herkenbaar hoor, jou bedden verhaal 🙂

 • Reply Elv's september 22, 2013 at 3:45 pm

  heerlijk om weer alles mooi en nieuw te hebben… en met die inspiratie van hierboven komt het wel goed denk ik ;-))

 • Reply Els september 22, 2013 at 7:33 pm

  Als dit je inspiratie is komt het vast helemaal goed met je nieuwe slaapkamer!!
  Zwart is zo'n geweldige stoere kleur!

 • Reply Martine vianen september 22, 2013 at 9:32 pm

  Wij moeten ook nodig een ander bed… zoiets als jouw verhaal… drie kinderen verder blabla.
  Toen een koopje bij Wehkamp omdat we niet zo'n dure wilde kopen.
  Succes ermee, wordt vast prachtig. X

 • Reply todayjoday september 23, 2013 at 8:09 am

  Oh,…wat zal dat straks lekker slapen zeg!
  Alvast welterusten en een goede nachtrust voor straks.
  Een zwart spijlen bed klinkt wel mooi, handig ook om je kleren eroverheen te gooien.
  Ben benieuwd naar de foto´s.
  Groet,

 • Reply Karlijn van de Wier oktober 7, 2013 at 8:47 am

  Hey Stephanie!
  Nu wil ik toch graag je mooie blog volgen, maar via Bloglovin lukt dat niet. Ik volg een ander blog dat aan je gekoppeld is en je laatste bericht daar is van een maand terug, terwijl je hier nog actief was. Ik zag ook al iets voorbij komen over twijfel waar je met je blog wilt blijven, herkenbaar, haha. Bij Bloglovin kunnen ze in ieder geval heel gemakkelijk handmatig je blog toevoegen. Wil je wat laten weten als dat is gelukt, want dit moois wil ik niet missen!

  Karlijn van http://www.vivifier.nl (ook aan het vernieuwen)

 • Reply Marit (homemarit.blogspot.nl) oktober 8, 2013 at 8:47 pm

  Mooie foto's, ben benieuwd naar de nieuwe kamer! Ik ken het, die flow, ik ga, na de keuken ook gelijk verder aan de kozijnen! X

 • Leave a Reply