Green

tuin verbouwing

maart 19, 2015
Wat een prachtig weer hebben we al een paar dagen (met uitzondering van gisteren). Goed weer om in de tuin te werken. Al vanaf vorig jaar zit ik met onze tuin in mijn maag. Al 10 jaar (sinds we er wonen, dus ondertussen bijna 11) is hij niet zoals ik hem graag zou zien. Onze tuin ligt vol met stenen en dat is het. Niets gezellig of groens aan (op de groene alg na). En tuin verbouwen / opknappen kost veel geld, daarom hebben wij besloten het op een budget manier te doen. Ik heb twee mood boards gemaakt met de stijl die ik leuk vind. Het wordt eenvoudig met beton, grind, veel struiken, bomen, gras en hout (en een moestuintje). Ik ga voor budget / eco vriendelijk (dus ook recyclebare spullen). Een tuin die gezelligheid uitstraalt, een plek waar je je prettig voelt. Laten we hopen op mooi weer dit weekend dan kunnen we er snel van gaan genieten!

This weekend we will start working in our garden. Our garden is terribly boring for almost 10 years. I made two mood boards in a style which I like most. In our garden I would love to have trees, shrubs, grass, a little vegetable garden, concrete, wood and gravel. Budget and eco friendly.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Van alle seizoenen maart 20, 2015 at 9:18 am

  Is een van deze plaatjes jouw tuin?

  • Reply Stephanie Koster maart 20, 2015 at 8:18 pm

   Nee hoor πŸ˜‰ alles komt van Pinterest haha…. Mijn tuin is momenteel troosteloos saai!

 • Reply Woon - Geluk maart 20, 2015 at 12:50 pm

  Super leuke moodboards! Wij zijn ook druk inspiratie aan het opdoen voor de tuin! Ik hou ook enorm van die mooie scandinavische sfeer! Veel natuulijke materialen, groen en eten uit eigen tuin! En lekker afstylen met mooie tuinspullen!

  Succes!
  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

  • Reply Stephanie Koster maart 20, 2015 at 8:19 pm

   Ik zie er nu al naar uit! het kan alleen maar beter worden. De tuin is nu verschrikkelijk haha…

 • Reply Alet Venhuizen maart 20, 2015 at 8:51 pm

  Je moodboard is prachtig.
  Ooo en de tuindouche staat ook op mijn lijstje…..

 • Reply Ruben november 9, 2015 at 5:32 pm

  Altijd leuk om je tuin op te knappen. Ikzelf vindt het ook erg leuk om te mogen doen! Mijn vrouw niet, die zit ieder jaar ergens anders in de tuin door mij.

 • Reply Tom april 6, 2016 at 4:29 pm

  Ik zie dit moodboard nu voor de twee keer, maar hij blijft prachtig inspirerend! Is in het plaatje links van de stoelen het grasgedeelte kunstgras? Zo ja, dan ga ik zeker overwegen om kunstgras aan te leggen in mijn tuin, het ziet er zo echt uit!

 • Reply Barbara Kunstgras september 29, 2016 at 10:10 am

  Je moodboards zijn heel gaaf! Vooral die plant in zoΒ΄n grote mand is heel leuk gedaan, wellicht iets voor in mijn eigen tuin :). Net als die reactie hierboven, ben ik ook benieuwd of er gebruik is gemaakt van kunstgras op een van de afbeeldingen. Ik ben namelijk met een project bezig, waarbij ik een kleine strook groen wil aanleggen in de tuin. Als het inderdaad kunstgras is, dan is het zeker een idee om me er meer in te verdiepen!

  • Reply Barbara Kunstgras september 29, 2016 at 10:13 am

   Overigens, ik bedoelde niet dezelfde afbeelding die Tom benoemde, maar van het onderste moodboard het tweede plaatje op de onderste rij πŸ˜‰

 • Reply Bart oktober 25, 2016 at 5:17 pm

  Hoe is het uiteindelijk gegaan? Ben erg benieuwd.

 • Reply Janneke maart 31, 2017 at 3:22 pm

  Het is prachtig geworden. Mijn eigen thuin kan ook wel een opknapbeurt gebruiken.

 • Leave a Reply