Lifestyle

This is how we live ~ Zo leven wij nu

juni 17, 2017

een nieuwe plek

Er zijn alweer een paar weken voorbij. Om precies te zijn wonen wij hier nu twee weken en vijf dagen πŸ™‚
Tijd om te bloggen had ik echt niet, mijn hoofd liep over. Het verhuizen ging snel en vergde wat energie maar het is het alles waard geweest. Wij worden nu iedere dag wakker met dit uitzicht, werkelijk fantastisch! De kinderen kunnen spelen en zwemmen tot ze een ons wegen, kunnen zelf weer op de fiets naar school. Ze kunnen weer met hun eigen vriendjes spelen en maken ook weer nieuwe vriendjes op deze plek.

wel of niet klussen?

Er zijn maanden geweest dat ik echt wel eens heb gedacht waar zijn we aan begonnen, waarom wilde ik verhuizen? Maar nu we hier wonen weet ik weer waarom. Het heeft geen zin meer achterom te kijken, de maanden dat we soms de wanhoop nabij waren zijn voorbij. We gaan ons weer richten op de toekomst.
Veel verbouw- of opknap plannen hebben we nog niet. Het komt nog even niet binnen. Voor nu hebben we alle spullen die we wilden mee nemen op zijn plek gezet en doen we het er voorlopig even mee. Het huis moet even landen in onze koppies, het is allemaal nog wat onwennig, net alsof het nog niet van ons is πŸ˜‰
Volgende maand gaan we nog even genieten van een kleine vakantie in Frankrijk, dat hebben wij best verdiend en na de zomer komen de klus plannen vast vanzelf.

aan het water wonen

Wonen aan het water en een dijk vergt wel wat aanpassingen aan een woning. Zou kunnen we niet meer onbestraft zonder horren met open ramen slapen en kan ik niet meer de schuifpui open zetten zonder dat er insecten naar binnen vliegen. De horren voor de ramen zijn gelukkig achter gelaten door de oude bewoners, even als de mooie witte zonneschermen boven en beneden. Voor een vliegengordijn moest ik even op pad maar ik heb een mooie online gevonden. Je kunt ze op deze site in alle soorten en maten bestellen. Niet verkeerd want voor een schuifpui is dat best nog lastig en hoe mooi is een vliegengordijn?! ….

Ik wens jullie een prachtig weekend!, geniet van het mooie weer de komende week! dan doen wij dat ook πŸ˜‰

Fotografie Stephanie Koster

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Gertrud juni 17, 2017 at 12:52 pm

  Wat een heerlijke plek hebben jullie nu gevonden Stephanie. Water oefent toch ook altijd een grote aantrekkingskracht op menigeen uit en voor kinderen (en ons ouderen ;-)) heerlijk om zich in uit te leven. Alleen maar verstandig om alles eerst even te laten bezinken, zo ‘leer’ je je huis goed kennen.. De tip van vliegengordijn ga ik me nog even in verdiepen. Rondom de boerderij wemelt het er ook van πŸ˜‰ Geniet van jullie weekend. X Gertrud.

 • Reply Jeanette Renting juni 17, 2017 at 3:35 pm

  Wat een supermooie plek heb je gevonden. Ik denk dat jullie alle ‘gedoe’ zo zijn vergeten. Helemaal als je ook nog op vakantie bent geweest. Fijne zomer!

 • Reply Aukje juni 18, 2017 at 7:41 am

  Oh, wat een mooie plek!! Heerlijk zo aan het water.

 • Reply Alet Venhuizen juni 18, 2017 at 7:57 am

  Dat ziet er geweldig uit Stephanie.
  Ik wens jullie veel geluk op jullie nieuwe stekkie!
  En ja, wij genieten hier ook van het schitterende weer.
  Fijne zondag!
  X

 • Reply Stephanie juni 19, 2017 at 2:31 pm

  Super mooie plek! Geniet ervan

 • Reply Julia juni 28, 2017 at 2:49 pm

  Wat een prachtig tuintje, daar zullen jullie wel van genieten nu met het zomerse weer (als het niet regent haha)

 • Leave a Reply