Be-poles paper bag

Categorieën Interior

De papieren opbergzakken van be-pôles zijn net bezorgd! Voor degene die geïnteresseerd zijn en ze willen kopen. De maten zijn 60 x 32 cm. Ik verkoop ze per 2 stuks voor € 19.95 excl portokosten.
Laat een berichtje achter op mijn blog of via mijn mail dan stuur ik ze naar je op (ze kunnen door de brievenbus).
Ik neem ze morgen ook mee naar de Winterhuiskamersale bij &Suus. Wil je nog langskomen bij Suus stuur haar dan een mailtje. Wellicht tot morgen!?

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

1 gedachte op & ldquo;Be-poles paper bag

  1. Superleuk de paperbag! Echt sinds dat ik actief ben in blog-land, gaat er een wereld voor mij open!

    Wat leuk dat je ze gister ook mee naar Suus hebt genomen. Nou meid, fijn weekend!

    lfs Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *