Lifestyle

sunny (wedding) day(s)

juli 4, 2014

We genoten deze week van een aantal zonnige dagen. Gisteren was ik samen met mijn man naar het strand om onze huwelijksdag te vieren (17 jaar). Vanaf mijn fiets (ik ben wel even stil gaan staan) nam ik de foto’s van het weiland met mijn iPhone (in het dorp wonen heeft ook zo zijn voordelen πŸ˜‰ Vandaag heb ik veel producten verstuurd (veelal uit de Sale). Je kunt nog steeds profiteren van heel veel kortingen in mijn shop. Volg voor updates vooral Facebook, Instagram en Twitter. Van het prachtige Bangbang CPH kussen op de foto heb ik er bijvoorbeeld nog maar één. Direct naar de shop, klik hier.

Yesterday my husband and I celebrate our wedding day at the beach. Today was I busy one. I had a lot of orders πŸ™‚ The SALE is still going on, click here to see more nice stuff. We ship worldwide.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Indruk juli 6, 2014 at 5:51 pm

    Gefeliciteerd nog met je trouwdag! Lekker om zo dichtbij het strand te wonen he? Pascale X

  • Reply isabel juli 6, 2014 at 7:31 pm

    mooi

    http://www.mamajulesjeanne.be

  • Leave a Reply