Interior

styling en fotografie in huis

mei 28, 2015
Na al mijn stylings-, verbouw- en klus projecten in de tuin (ondertussen voor- en achtertuin) veranderde ik vandaag een paar kleine dingetjes op het dressoir. Voor de foto’s moet ik nog lijsten kopen. Als tijdelijk oplossing plakte ik ze op een canvas frame (had ik op Instagram voorbij zien komen). De lamp geΓ―nspireerd naar een model van Arne Jacobsen staat normaal naast mijn bed maar misstaat in de woonkamer ook niet πŸ˜‰ Wat verse bloemen en een mooie vaas. Kleine aanpassingen en toch weer even anders.
Het vintage vaasje kocht ik vorige week bij Cin-in Wonen.

styling en fotografie Stephanie Koster

P.S. TER INFO! OVER 3 DAGEN SLUIT DE SHOP! PROFITEER NOG VAN DE HOGE KORTINGEN OP DE LEUKSTE EN HIPSTE WOON ACCESSOIRES > KLIK HIER

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Denies overseas mei 28, 2015 at 3:54 pm

    Mooie styling Stephanie! Het vaasje is heel leuk πŸ™‚ Jij hebt altijd zulke goeie kringloopvondsten!

  • Reply Judith mei 28, 2015 at 6:39 pm

    Heel leuk gedaan, vooral die foto's op het canvas doek! XO

  • Reply By Marloes Thuis mei 30, 2015 at 7:09 am

    Mooie foto's weer! De ronde spiegel lijkt op foto 3 een beetje op een klein rond raampje, mooi!

  • Leave a Reply