Shopping

STOPPEN WEBSHOP

april 12, 2015

Na heel lang wikken en wegen (dan hebben we het over maanden) heb ik besloten na twee jaar te gaan stoppen met mijn webshop Coos-je. Ik weet dat de grens van twee jaar moeilijk is en dat heel veel mensen er dan de brui aan geven. Maar mijn besluit staat vast. Ik stop! Eerst dacht ik dat ik niet moest opgeven en doorgaan. Dan dacht ik weer ik stop ermee, alles en iedereen is beter dan ik en ik moet er zoveel voor doen, is dit het allemaal waard? Dan had ik weer een opleving en wilde ik er weer helmaal voor gaan. Maar op een gegeven moment belande ik op een punt dat alles te veel energie van me vergde en ik het gevoel had dat alles op 50% draaide en niets meer op 100%. Dan heb ik het ook over mijn huishouden, mijn kinderen, mijn werk (ik ben jaren werkzoekende, werk wel tijdelijk voor een uitzendbureau maar liet het solliciteren ook maar achterwegen).
Ik ben mezelf gaan afvragen moet het roer niet om? kan ik niet beter iets anders gaan doen? Ik moet weer iets gaan vinden waar ik plezier uithaal, iets gaan doen zodat mijn creatieve geest weer tevoorschijn komt. Mijn zelfvertrouwen moet weer komen. Ik moet mezelf ook zien als iemand die dingen goed kan, positief zijn. Dit alles was weg geëbd. Of dat door mijn shop komt weet ik natuurlijk niet, maar dat ge-wel of niet doorgaan, daar moest ik een definitieve beslissing in gaan nemen. Je gaat ergens helemaal voor of niet. Ik heb mezelf altijd voor genomen het te proberen en mocht het niet lukken of er geen plezier meer aan beleven, ermee te stoppen. Veel mensen zullen zeggen, zonde! maar zo zie ik het niet. Ik ben een ervaring rijker en mijn shop heeft best veel bereikt, daar kan ik trots op zijn!
De gehele inboedel van de shop bied ik nu ter overname aan. Ook staan er nog steeds heel veel artikelen in de shop met heel veel korting. Dus ik zou zeggen profiteer daar nog van! Mocht jij toevallig iemand kennen of ben jij diegene die mijn spullen over wilt nemen stuur me een mail. Heel erg bedankt! Ook mijn trouwe klanten bedankt voor jullie vertrouwen en alle positieve reacties de afgelopen jaren!

p.s. ik stop niet met mijn blog, wel ga ik eerdaags over naar een nieuwe blog op WordPress.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Elvera - elv's april 13, 2015 at 5:32 am

  Wat een dappere beslissing Stephanie! Moeilijk om steeds zo te moeten schipperen maar je mag echt trots op jezelf zijn… Je hebt het maar mooi op je eigen originele manier gedaan!!! Nu weer op een andere manier verder… heerlijk met je gezin en vast ook met andere leuke creatieve dingen die op je pad komen!!! x

 • Reply Laura Roosen april 13, 2015 at 6:04 am

  Idd een dapper besluit!!
  Ik was veel korter bezig dan jij en minder groot maar vond het ook te veel energie kosten..
  Het stoppen heeft mij zoveel rust gegeven!!
  Geniet van wat meer welverdiende rust en alles wat je nog gaat doen!!! ❤️
  Liefs Laura (iwdseh voorheen)

 • Reply Marieke Rusticus april 13, 2015 at 6:47 am

  Heb je mooi omschreven.
  Wees trots op.wat je hebt bereikt en dat je deze beslissing hebt durven nemen.

  Nu is er weer ruimte voor nieuwe dingen en energie.

  Veel liefs Marieke

 • Reply Pure april 13, 2015 at 7:17 am

  Een hele dappere beslissing..
  Waar 1 deur dichtgaat gaat een andere vast wel weer open..
  Ik wens je heel veel succes..
  Groetjes Chris

 • Reply Susan Gansekoele april 13, 2015 at 7:32 am

  Heel dapper van je. En volgens mij ben je ontzettend creatief en heb je veel gevoel voor styling dus er komt vast en zeker weer wat moois op je pad. Veel succes
  Liefs Susan

 • Reply By Marloes Thuis april 13, 2015 at 7:40 am

  Soms mag je trotser zijn op iets waar je een punt achter durft te zetten, dan ergens waaraan je durft te beginnen!
  Lieve Stephanie ik weet zeker dat er nog heel veel mooie dingen op jouw pad gaan komen want jij bezit genoeg creatief talent! Niet twijfelen aan jezelf ♥!
  Liefs Marloes

 • Reply Femke Dekker - ter Meulen april 13, 2015 at 7:59 am

  Dapper besluit, Steef. Nooit twijfelen aan jezelf – uiteindelijk komt alles altijd goed, Kus

 • Reply Happy Living april 13, 2015 at 12:04 pm

  keuzes maken. blijft lastig.
  maar als je doet wat je gevoel je ingeeft, kan het niet voor niks zijn.
  Denk dat heel veel mensen zich vergissen in wat er allemaal komt kijken bij het draaiende krijgen en houden van een webshop. Heb het er zelf ook moeilijk mee. Je bedenkt, probeert, doet van alles maar soms kun je gewoon geen hoogte krijgen van mensen. Je wilt je onderscheiden van de meute en de concurrentie maar de meute loopt vrolijk mee met de massa.
  Ik hoop dat je jezelf weer vindt. Succes met alles.

  groetjes, Debby

 • Reply Indruk april 13, 2015 at 2:16 pm

  Ook ik ben na 2 jaar met mijn webshop gestopt. Ik merkte dat ik het opzetten en alles eromheen leuker vond dan het daadwerkelijk runnen ervan en bovendien ben ik ook niet zakelijk genoeg geloof ik. Ik zie het wel nog steeds als een hele leuke en leerzame ervaring maar het is zeker niet iets wat je er 'zomaar' even naast kunt doen als je echt wilt groeien. Als er ergens een deur dichtgaat gaat er altijd wel weer ergens een deur voor je open. Er komen vast en zeker weer andere leuke dingen op je pad. Pascale X

 • Reply Suzanne de Jong april 13, 2015 at 6:23 pm

  Steefje!
  Je kan beter spijt hebben van de dingen die je gedaan hebt, dan spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt.
  Heeel erg cliche, maar je hebt de ballen gehad om ervoor te gaan en daar weer heel veel van geleerd. Nu hoef je in ieder geval nooit meer te denken, had ik toen maar die webshop geopend. Maar terug kijken op iets waar je trots op kunt zijn!

  Veel plezier met alles wat nu op je pad gaat komen!

  Liefs,Suus

 • Reply Liza Veenendaal april 13, 2015 at 7:03 pm

  Veel succes met het vinden van rust en de juiste uitdaging en het komt altijd weer goed.

 • Reply Lillelykke.com april 14, 2015 at 12:22 am

  Zo herkenbaar! Ik werd gek van het larton en een order (die je inkomsten zijn) werd een belasting omdat ik een hekel had aan de nasleep van die order. Toen zei mijn vriend 'opdoeken!'. Je vindt vast wel iemand voor de shop. En succes met uitvinden wat je echt wilt.

 • Reply Auke Jongbloed april 21, 2015 at 9:10 am

  Het leven is niet rechtlijnig, Wat je leuk vind is niet rechtlijnig, alles wat leeft veranderd. Doe wat je leuk vind en energie van krijgt en houd niets vast zou ik zeggen 🙂

  Veel plezier met je nieuwe avonturen!

  Auke

 • Leave a Reply