Stendig Calandar 2013

Categorieën Interior

Twee nieuwe projecten in huis. Vanochtend is er een timmerman op bezoek geweest die een hele mooie wandplank in de keuken gaat maken van underlayment. En ik ben op zoek naar deze kalender. Het is een beauty! en op zeker dat deze er moet komen. Heb ik nou nooit genoeg vraag ik me vaak af?? Er is gewoon te veel moois te koop. Even sparen nog. Nog twee maanden voordat het nieuwe jaar begint.
fotobron: Zoma UK

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

15 gedachten op & ldquo;Stendig Calandar 2013

 1. Die is prachtig! Vind die poster ook zo mooi van de poes.
  En inderdaad het is gewoon leuk om met je huis bezig te zijn, maar het hoeft echt niet altijd duur te zijn.
  Kleine veranderingen doen vaak heel veel, je plank bijvoorbeeld.

 2. Oh,… een timmerman in huis heerlijk lijkt me dat.
  En ik vind die poster met die kat ook zo leuk. (zie Martine).
  Nu ik blog zie ik gewoon te veel leuke en mooie dingen (…zucht!) zoooo verleidelijk allemaal.
  Ja,ga nog maar even sparen ,…probeer ik ook n.m.l hahaha.
  Gr. Jo.

 3. Ben ook echt fan van die kalender! In zwart en wit is ie even mooi! Wanneer je er achter bent waar je die waanzinnige kalender kan kopen, dan hoor ik het graag:)

  xx Aggy

 4. Dat blijf je altijd houden, maar er zijn ook zulke leuke spullen te krijgen en je smaak verandert ook zo af en toe. Gelukkig toch?? Ken mensen die al 30 jaar dezelfde spullen hebben staan, blll. Groetjes Alie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *