Interior

Stendig Calandar 2013

Twee nieuwe projecten in huis. Vanochtend is er een timmerman op bezoek geweest die een hele mooie wandplank in de keuken gaat maken van underlayment. En ik ben op zoek naar deze kalender. Het is een beauty! en op zeker dat deze er moet komen. Heb ik nou nooit genoeg vraag ik me vaak af?? Er is gewoon te veel moois te koop. Even sparen nog. Nog twee maanden voordat het nieuwe jaar begint.
fotobron: Zoma UK

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

15 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *