Lifestyle

Spring in the air

februari 26, 2014

Spring in the air! I love it! Heerlijk de zon in je huis, genieten van de bolletjes, in dit geval zijn het sneeuwklokjes, die boven de grond komen. Ook zijn we deze week verblijd met meerdere nieuwe spulletjes in huis waar we, en dan vooral ik maar ook de kids, heel blij mee zijn. Een Barbabob spaarpot die ik scoorde bij Tica, een poster die ik cadeau kreeg van een Insta-friend (nieuw werkwoord) en een krokodil van bObles. Over de bObles krokodil schrijf ik nog een hele post deze week. En over het prachtige poster van KVRL Design meer dit weekend als ik een mooie lijst gevonden heb. Enjoy the sun! (daar wordt een mens namelijk altijd beter en vrolijker van).

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Clarieke februari 26, 2014 at 10:15 pm

  Inderdaad super die zon! Wat een gave spulletjes, ik ben wel benieuwd naar de blog over de krokodil…
  Groetjes, Clarieke

 • Reply Indruk februari 27, 2014 at 8:17 am

  Wat leuk al dat lego over de vloer, dat zie ik bij mijn dochters nou nooit! Dan liggen er barbies of little petshops op de grond. De barbabob is erg stoer en die krokodil lijkt me een multifunctioneel ding. Pascale X

 • Reply els februari 27, 2014 at 9:02 am

  Prachtig hΓ© als de lente in het land komt. Ik maakte er in volle vreugde een slinger over en geef hem weg op mijn blog. Neem gerust een kijkje !

 • Reply Gemma Kregting februari 27, 2014 at 4:10 pm

  Heerlijk! Ik word altijd helemaal blij van de krokusjes en het mooie lenteweer.

 • Leave a Reply