Skoghall interior design from Sweden

Categorieën Design

Skoghall interior design from Sweden

Vanaf vandaag ben ik “het” verkooppunt in Nederland van het Zweedse merk Skoghall. Skoghall was mij nog niet bekend, ik werd benaderd of ik het leuk zou vinden Skoghall in mijn shop te gaan verkopen. De producten zijn prachtig en allen handgemaakt van natuurlijke en gerecyclede producten uit Zweden zelf. Ik zal niet alles aanbieden in mijn shop maar wel alles van hun website is te bestellen bij Coos-je. De producten zullen allen op bestelling geleverd worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Skoghall klik dan hier.

Starting today, I am the first retailer of the Swedish brand Skoghall in the Netherlands.
Skoghall is a small Swedish company producing products on a small scale in Stockholm and from the house Vinäs Skoghall situated between the archipelago of Tjust and the woods of Småland.
All of SKOGHALLs products are made by hand in Sweden.
Skoghall strives to use as much recycled and left over materials as possible and base most of our designs on effectivisation of material in order to minimize waste.
They produce everything on a demand basis in order to not overproduce.
I love to have Skoghall in my shop

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

1 gedachte op & ldquo;Skoghall interior design from Sweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *