Design

Skoghall interior design from Sweden

februari 11, 2014

Skoghall interior design from Sweden

Vanaf vandaag ben ik “het” verkooppunt in Nederland van het Zweedse merk Skoghall. Skoghall was mij nog niet bekend, ik werd benaderd of ik het leuk zou vinden Skoghall in mijn shop te gaan verkopen. De producten zijn prachtig en allen handgemaakt van natuurlijke en gerecyclede producten uit Zweden zelf. Ik zal niet alles aanbieden in mijn shop maar wel alles van hun website is te bestellen bij Coos-je. De producten zullen allen op bestelling geleverd worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Skoghall klik dan hier.

Starting today, I am the first retailer of the Swedish brand Skoghall in the Netherlands.
Skoghall is a small Swedish company producing products on a small scale in Stockholm and from the house VinΓ€s Skoghall situated between the archipelago of Tjust and the woods of SmΓ₯land.
All of SKOGHALLs products are made by hand in Sweden.
Skoghall strives to use as much recycled and left over materials as possible and base most of our designs on effectivisation of material in order to minimize waste.
They produce everything on a demand basis in order to not overproduce.
I love to have Skoghall in my shop
β™‘

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Olga Zijlstra februari 25, 2014 at 10:34 am

    Wat een grappig merk! Ik vind de krukjes, knuffels en het dekentje echt te gek πŸ™‚

  • Leave a Reply