Interior

Show-Up 2015, Expo Haarlemmermeer

februari 1, 2015
Voor de vierde keer bezocht ik vandaag samen met een vriendin de Show-Up. Dit keer werd de beurs georganiseerd in de Expo in Vijfhuizen, in de Haarlemmermeer. Wat een verbetering en zoveel grootser neer gezet, echt super! Zowel zakelijk voor mijn webshop Coos-je als voor mijn blog bezocht ik deze beurs. Als een kind in een snoepwinkel heb ik mij samen met Bianca vorstelijk vermaakt en hebben we prachtige merken gezien om in te gaan kopen voor de shop en een paar afspraakjes gemaakt voor samenwerkingen met mijn blog. Ook altijd leuk! Ben je morgen nog in de gelegenheid om naar Vijfhuizen te gaan, zou ik zeker gaan. Naast vele Nederlandse (beginnende) ontwerpers als Puik Art, Repose AMS en Onshus (die mij zeer aanspreken), waren er ook een aantal Deense design merken vertegenwoordigd, zoals Menu, Bloomingville en Normann Copenhagen. De Deense kidslabels FΓ€rg Form, StrikAholic, Rock & Pebble en Done by Deer zouden een leuke aanvulling zijn voor Coos-je. IdeeΓ«n genoeg opgedaan in ieder geval, nu nog keuzes maken.

De hippe eco vriendelijke Hinza boodschappentas (bovenste foto) is een wannahave wat betreft de gadgets die je op zo’n dag tegen komt πŸ˜‰

Today I visited the interior design fair Show-Up in Vijfhuizen. Besides many Dutch designer labels there were also a number of large Danish labels represented. Seen enough great brands and ideas gained for my shop.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elvera - elv's februari 1, 2015 at 8:26 pm

  wat een geweldige post heb je gemaakt!!! Prachtige indruk voor mensen zoals mij die het gemist hebben πŸ˜‰ echt genoten van je mooie foto's… groetjes Elvera

 • Reply Collette Peek februari 3, 2015 at 4:43 pm

  Hele mooie foto's, Stephanie!

 • Reply Woon - Geluk februari 6, 2015 at 9:33 am

  Wouw! Wat een geweldige inspiratie! Super gaaf! Bedankt voor je mooie foto's!
  Groetjes Cindy

 • Leave a Reply