Design

Playtype posters

Wat een kleed en een poster aan je muur kunnen doen! Hij stond al heel lang op mijn wensenlijst, ik zeg lijst want lijstje kun je het niet meer noemen 😉 De letter C van Playtype. De C lag voor de hand, al vind ik de B en de G ook top, dus wellicht zien we één van deze letters binnenkort ook nog voorbij komen in ons huis. Op aanraden van Mieke / Kidsroomzuid kocht ik hem online bij The Poster Club in Denemarken. In Nederland zijn de Playtype posters te koop bij Nordic Blends (dat wist ik helaas niet eerder….). Het vintage perzische kleed kreeg ik van iemand uit het dorp. Hij is mooi van kleur en heeft de perfecte afmetingen voor de zithoek bij de openslaande deuren. Het grijze Ikea kleed wat ik eigenlijk op deze plek wilde hebben gaat nu dus even niet meer door. En zo hadden we in één dag een andere zithoek. Gisteren ben ik met mijn jongens bij de Ikea geweest en liepen we tegen een bank aan uit het nieuwe assortiment die geweldig in ons huis zou passen. Aangezien die van ons aan vervanging toe is (verkleurd, versleten en vlekken die er niet meer uit gaan) is de kans aanwezig dat we die binnenkort gaan bestellen.

This weekend I changed our living room a bit with this great C poster from Playtype and this big colorful vintage carpet which I got from a friend. I really like the changes, my living room is almost ready for Autumn.

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *