Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 gedachten op & ldquo;OYOY

 1. Hoi!

  dank je wel voor je berichtje en leuk dat je meedoet en volger wordt!
  over de huisjes… Ik heb er wel aan zitten denken om ze te gaan verkopen… ik wilde ze zelf steeds bestellen maar telkens greep ik mis en waren ze alweer uitverkocht! vandaar het idee om ze zelf te gaan maken. Zou jij ze willen verkopen in je nieuwe webshop dan? misschien kunnen we daar wel iets mee! Ik hoor het graag van je! we zijn ook nog bezig met het maken van huisjes van ander (stoer) materiaal en die zijn echt nergens te koop! heb nog genoeg idee├źn dus….

  groetjes Debby

 2. Ik denk dat jij prima weet wat je moet inkopen, want je hebt een prachtige smaak! Kijk maar wat je al niet plaatst aan foto's op je blog! Deze ziet er ook weer zo inspirerend uiT

  thanks for sharing!

  xx Aggy

  tot donderdag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *