De Oh Marie retro diertjes zijn op bezoek in huize Koster. Na een bezoek bij &Suus hebben ze een aantal dagen op Jack zijn kamer door gebracht. Vandaag was het tijd ze op de foto te zetten. Er is echter een probleem de laatste tijd met dit donkere weer buiten. Ik krijg op de één of andere manier geen mooie foto meer uit mijn camera. Met flitser zien ze er niet uit en zonder flitser gaat het ook moeizaam. Toch heb ik nog twee redelijk mooie foto’s uit mijn camera gekregen. Ze staan er op met de houten kerstboom die ik past kocht bij &Suus. Suus heeft sinds vorige week een eigen Etsy site, de moeite om eens naar te kijken als je van hout houdt. Suus verkoopt o.a. houten boomstam tafeltjes, prachtige kandelaars van stammetjes gemaakt en schattige houten huisjes. Het grote houten huis op de tweede foto heb ik afgelopen week van een vriendin gekregen. Zij heeft hem speciaal voor mij gemaakt omdat ik van huizen hou. Lief van je Yvon! Om nog even terug te komen op Oh Marie want daar gaat deze post toch over. Oh Marie is een online magazine en opgezet door Marloes. Hou je van Alphine kitsch, fotografie en zelf maak projecten? klik hier
Vind jij het leuk om de retro diertjes in huis te hebben? Ze kunnen ook bij jou op bezoek komen.
Zet een reactie onder deze post dan kies ik iemand uit. Ze komen graag bij je op op visite!
Oh Marie is o.a. grafisch in elkaar gezet door Casper Boot. Casper is momenteel bezig met de bouw van mijn nieuwe site en webshop. Wil jij ook een nieuwe site laten bouwen neem eens contact met hem op!


Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 gedachten op & ldquo;Oh Marie

 1. Erg leuk gedaan, mooi het boompje van Suus erbij. En het valt inderdaad niet mee om nu foto's mooi licht te krijgen. Het zijn echt de donkere dagen voor Kerst. Stephanie, hele fijne feestdagen en geniet van je gezin!
  (Ben reuze benieuwd naar je nieuwe site)
  Liefs, Martine.

 2. Hi Steef, wat staat je kerstboompje leuk en wat heb je er een leuke post van gemaakt. Ondanks dat slechte licht! Ik vind het ook erg lastig hoor, zoo donker buiten. Inderdaad de donkere dagen voor kerst!
  Wat lief dat je zo enthousiast over mijn winkeltje schrijft!

  Geniet van de feestdagen samen met je mooie gezin!

  Liefs Suus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *