Photography

oefenen cursus fotografie

november 15, 2015

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

oefenen fotografiecursus

Vandaag maakte ik weer een hele reeks foto’s van Jack. Ik oefende binnen en buiten in het bos voor mijn cursus fotografie voor beginners. Ondanks het donkere weer buiten zijn de foto’s toch redelijk licht geworden maar je ziet een verschil in kleur als je goed kijkt. Een cursus fotobewerking zou na verloop van tijd ook niet verkeerd zijn maar eerst deze.
De foto’s die ik buiten maakte laat ik jullie morgen zien, ben benieuwd wat jullie van deze vinden!?

Fijne zondag avond!

fotografie Stephanie Koster

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anne november 15, 2015 at 11:41 pm

    Wat een gave foto’s! Model is natuurlijk super:-))

  • Reply b(i)e interior & lifestyle november 17, 2015 at 11:24 pm

    geweldig, doe me denken aan mijn zoon Sem (11), ook zo’n vrolijk wonder…

  • Leave a Reply