scandinavian interior
Interior

Nog steeds rest mij de vraag ~ bloggen een Do or a Don’t?

scandinavian interior

Bloggen Do or Don’t

Nog steeds rest mij wel eens de vraag…
Vorig jaar in maart schreef ik deze post Bloggen een Do or a Don’t? Ik kreeg veel reactie’s. Iedereen die reageerde was positief en zei doorgaan, ik lees je verhalen graag. Degene die anders dachten hebben waarschijnlijk niet gereageerd 😉
Vandaag de dag gaat de vraag nog wel eens door mijn hoofd, zal ik stoppen met mijn blog of doorgaan? Het is niet dat ik er geen zin meer in heb maar toch zie ik te vaak dingen voorbij komen op social media die mij onzeker maken en mij doen afvragen of het nog wel nut heeft om door te gaan.

In 2011 begon ik als interieur blogger

In 2011 begon ik mijn interieur blog, genaamd interieur-coosje. Wat ik toen plaatste heeft eigenlijk niet veel meer weg van wat ik nu plaats. Ik plaatste iedere dag foto’s van Scandinavische interieurs, maakte moodboards of soms zette ik er alleen maar een paar foto’s op die ik mooi vond zonder tekst 😉 Mijn kinderen en eigen huis kwamen ook wel voorbij maar dat kwam later pas op gang. Af en toe een klein persoonlijk verhaaltje en dat was het eigenlijk wel. Mijn blog is het afgelopen jaar meer een lifestyle blog/dagboek geworden van het leven wat we nu leven (waar ik overigens heel tevreden mee ben) dan een interieur blog.

doelstellingen die compleet anders zijn

De bloggers met wie ik ooit ben begonnen zijn gegroeid tot ware ondernemingen en zetten het ene naar het andere mooie project neer. Zij laten interieurs voorbij komen (vaak allen in eigen huis) die er uit zien om door een ringetje te halen. Gesponsorde posts door Flexa, VT wonen, noem maar op. De volgers die zij alleen al op Instagram hebben doen mij stijl achterover slaan. De doelstellingen die zij ooit voor zichzelf hebben gemaakt op interieurgebied zijn volledig anders geworden dan die van mij. Drie jaar terug zat ik en keek ik er nog wel anders naar. Ik had toen mijn (Scandinavische interieur) webwinkel Coosje, wat uiteindelijk meer een frustratie voor me werd dan een leuke job.

anders naar het leven gaan kijken

In ons leventje hebben mijn man en ik al aardig wat mee gemaakt. Hierdoor ben ik anders naar het leven gaan kijken (voor hem kan ik niet spreken maar ik denk hij ook wel). Pracht en praal, meer en steeds meer willen komen niet meer in mijn woordenboek voor. Ik geniet van de dingen om me heen en kijk niet meer naar de materialistische dingen in het leven. Het leven komt zoals het komt en ik laat me niet meer beïnvloeden door al het moois wat ik voorbij zie komen online (fake or real).

blog samenwerkingen

Regelmatig word ook ik nog wel eens benaderd door bedrijven die met me willen samenwerken. Meestal verwerk ik deze “gesponsorde” artikelen in een persoonlijk verhaal. De bedrijven met wie ik samenwerk zijn altijd tevreden maar wat ik me ook wel afvraag, zijn mijn volgers dit ook? Wat vinden jullie van al die gesponsorde blogposts die voorbij komen? of al die gekregen spullen op Instagram?

weggeven en niet stoppen

Ik kan jullie vertellen, niet alles wat ik krijg hou ik zelf. Ik geef ook weg. Soms kunnen sommige mensen zo enthousiast reageren dat ik denk, waarom zou ik het zelf houden? Ik verander graag, zie veel en deel graag 🙂
Ik wil jullie laten weten dat ik nog steeds mijn plezier uit het bloggen haal en denk er (nog) niet over te stoppen. In dit huis heb ik nog heel veel plannen en die ga ik allemaal (althans, ik weet niet of ooit alles nog voorbij komt) voorbij laten komen. Het zal allemaal niet heel snel gaan, alles in etappes. Wij moeten voor iedere klus sparen dus op mijn blog zal je nooit hele afgewerkte projecten tot in de details voorbij zien komen. Voor mijn vaste volgers, leuk als jullie blijven langskomen! Toch ben ik wel benieuwd naar jullie bevindingen over het bloggen een jaar later.

Graag deel ik nog een mooi interieur met jullie wat ik vond op de site Historiska Hem. Op deze Zweedse makelaarssite kijk ik graag. Er staan altijd interieurs op die net even anders dan anders zijn, en daar hou ik van 😉

Fotobron : Historiska Hem

Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

18 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *