Kids Photography

“New Born” shoot

juli 2, 2015

IMG_1102

IMG_1058

IMG_1071

IMG_1080

IMG_1085

IMG_1108

Als hobby fotograaf maakte ik twee weken geleden mijn eerste newborn shoot van Huub. Huub is 6 weken oud en wilde ik heel graag op de camera vast leggen om te kijken hoe dit mij af zou gaan. Heel eerlijk ben ik best trots op het resultaat en de papa en mama van Huub ook. In september ga ik beginnen aan een cursus fotografie. In de tussentijd fotografeer ik lekker door op de manier zoals ik tot nu toe heb gedaan. Volgende week zal ik ook een aantal foto’s met jullie delen die ik deze week van mijn eigen jongens maakte en heel leuk geworden zijn. Mocht jij het leuk vinden om ook foto’s van je kinderen te hebben en je woont in de buurt van Leimuiden neem dan gerust contact met me op. P.s. je mag er zelf ook op …

fotografie Stephanie Koster

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Alet juli 2, 2015 at 9:04 pm

    Mooi gedaan en die tweede foto; schitterend!

  • Reply Denise juli 6, 2015 at 12:00 am

    Prachtig Stephanie!

  • Leave a Reply